Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Yeni Ws Haritası - 3D MODEL 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan DemirGame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 95
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle sunu belirtmek istiyorum şimdi,o dosyalarin ne olduğunu ve nereden geldiğini anladim.
Dosyalari biz editlemiş olsaydık bir kere o dosyanın senin eline geçme ihtimali 0.
JanusMt2 yaklaşik bundan 2-3 ay önce,bize kendi serverlerini düzenlememiz için bir teklif sundu.
Evleri ve lonca mapimi artik onlari bilmiyorum,"Mekan'dan satin aldık,eklenmedimi" ne birşeyler söyledi orasini "Khafkef" bilir.
Ben oralara karişmiyorum.Khafkef "Janusmt2'nin mekandan satin aldığı dosyalari onlara ekledi." ve dosyalari kendilerine verdi.
Ondan sonrasinda onlarda bi güzel kaçıp gittiler tabiki :).
O Dosyalar sana kimden geldiyse,dosyaya yazan kişiler "JanusMt2" sahipleridir.
JanusMt2'ye yapsak 1.köyleri ve loncalari zaten kendimiz yapardik bu paylaştiğimiz ev serilerinden 1 tanesini de onlara yapmiştik(2.Köyleri).
1 Köyleride biz yapacakdık,onlar "Mekandan satın aldıkları için" + "Sorunlar var" dediler.Satan mekan, ekleyen bizdik..

Bunu da belirtiyim @Mekan35m;

Saygılarımla.

Janus projesi iptal olup şuan birlikte iş yaptığımız kişidir sahibi.
Ayrıca dosyalarda hiç bir şekilde bir problem yoktu.
ve ben eklenecek tüm dosyaları teslim ettim ftp dosyalarına kadar.
dosyaya yazan kişiler janusmt2 sahibi diyorsunda onun sahibinle ben içli dışlıyım şuan birlikte oyun yönetiyoruz.
Boşuna iftira atmaya gerek yok.
Kimin ne olduğunu herkez biliyor.
 
Janus projesi iptal olup şuan birlikte iş yaptığımız kişidir sahibi.
Ayrıca dosyalarda hiç bir şekilde bir problem yoktu.
ve ben eklenecek tüm dosyaları teslim ettim ftp dosyalarına kadar.
dosyaya yazan kişiler janusmt2 sahibi diyorsunda onun sahibinle ben içli dışlıyım şuan birlikte oyun yönetiyoruz.
Boşuna iftira atmaya gerek yok.
Kimin ne olduğunu herkez biliyor.

Onlar mı Güvenilir :) Güldürme Beni :) Ayrıca Onalr 10-15 Kere Serveri Sıfırladı :( Ve Yüzsüz Oldukları belli Oldu Şuan Çünkü Bizlere Mekan ***** Vs Vs Dediler :) İskender Bildiğin Şere*fsiz
 
Senden İnandın .( Galiba Kardşeim Düşünemiyormusun bende OIlsa Ben Niye Bu Hırsıza Vereyim :( Paylaşırım direk :( Ne Diye Başkalarına Vereyim :( Ayretten Sıfırdan Çizim YOk Demişsin :( Senin Neyinde Sıfırdan Çizim vAr :( Yaptığın Modellerin %90 ı Alıntı Olduğunu Sende Biliyorsun bende Biliyorum :( Burda Hava Atmaya Çalışmayın bizim Fatihle3 Büyle Bir Evleronu vs klasör paylaşımız olmadı ve bizde büyle birşeyde yok aslında.... her gördüğpünüze inanmayın bir bakın konularımıza bir araştırın bizde varmı büyle şeyler :( Siz Önce Sattığınız Serverleri Kontrol eDin Güvenlikleri Sağlam mı Acaba ? Vectoru Herkez Tanıyor Türkiyenin EN Büyük HIRSIZI ... Bir keresinde Hatırlarsanız M2M Ev Modelleri Paylaşmıştınız Size AİT Olduğunu Bilmiyordum Sandım ki M2M den Çalıp Yaptğınz Daha SOnra Araştırınca Sizin O Modeller Üstünde Çok Değişlk Ve Ekleme Yaptığınızı gÖrdüm Ve Gördüğüm Gibi Konuyu Kapattım M2M Modelleri Vs Bütün Dosyalarınız Elimde Mevcut Ama Ben Şerefsizlik Edipte Paylaşmam Kimsenin EMeğini Kendim Yapar Kendi Modellerimi Paylaşırım :( Lütfen Sözlerinize Dikkat Ediniz :( Önce Araştırınız Lütfen.



" Senin Neyinde Sıfırdan Çizim vAr Yaptığın Modellerin %90 ı Alıntı Olduğunu Sende Biliyorsun bende Biliyorum "


Konuya iyi bak: TIKLA

Sıfırdan çizim hakkında bir video mevcut iyi izle....

Daha yeni başlamışınız bi ev koymayı biliyonuz oyuna world editorle bişeyler çıkartıyorsunuz proffesyonel olduk biz diyorsunuz. World Editor olmasa napcanız kim bilir...

Güvenlik muhabbeti yapmışın madem programda iyisin git kendin bişeyler yap.
( İftira atmakta üstünüze yok.. )
 
Onlar mı Güvenilir :) Güldürme Beni :) Ayrıca Onalr 10-15 Kere Serveri Sıfırladı :( Ve Yüzsüz Oldukları belli Oldu Şuan Çünkü Bizlere Mekan ***** Vs Vs Dediler :) İskender Bildiğin Şere*fsiz
Aramızda yaşanan bir takım sorunlar oldu ve bu sorunlar üstesinden gelindi ve kime ne dediklerini kötü yönden iyi yönden hepsni tek tek açıkladı. Hepsinin farkındayım. Konuyu saptırmaya gerek yok.
Kimseye laf yetiştirmeye hakkın yok. Azcık saygın olsun. Hak yemeye üstünüze yok zaten.
 
Tşkler DemirGame...
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst