Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Yav ben bu el çıkartmanın avantajını anlamadım gitti. Biri sağladığı avantajı açıklayabilir mi?
Avantajı dgl zaten bütün suralar el cıkarmayı bilir attıgım videodada izlersen gorursun sadece büyü atmaktan sıkıldık ely2 zaten el cıkarmaya alıskın bi serverYav ben bu el çıkartmanın avantajını anlamadım gitti. Biri sağladığı avantajı açıklayabilir mi?
Yav ben bu el çıkartmanın avantajını anlamadım gitti. Biri sağladığı avantajı açıklayabilir mi?
Avantaj Oyuncunun Eğlenmesi Bence

Avantajı dgl zaten bütün suralar el cıkarmayı bilir attıgım videodada izlersen gorursun sadece büyü atmaktan sıkıldık ely2 zaten el cıkarmaya alıskın bi server
Avantaj Oyuncunun Eğlenmesi Bence![]()
İkiniz de zevkli demişsiniz de herhalde ben anlamıyorum çok keskinlikçi oynamadığımdan. Çözme atmak için el çıkarmak da eğlenceliymiş demek he? Garip. Peki o zaman.
İkiniz de zevkli demişsiniz de herhalde ben anlamıyorum çok keskinlikçi oynamadığımdan. Çözme atmak için el çıkarmak da eğlenceliymiş demek he? Garip. Peki o zaman.
Yani oynasan Eminim Aynı Düşüncede oluruz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)