mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Ely2#2 Silah Çıkarma Hakkında.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WatchOurLove
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 367

WatchOurLove

Level 6
TM Üye
Konular
93
Reaksiyon Skoru
118
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 7 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
97
MmoLira
2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ely2#2 de silah çıkarma turnuva için kaldırıldı tamam ama zaten biz silah çıkarma olduğu için oynuyorum bu sv de. Kendimden örnek vereyim:

İlk başladığımda ninja karakterim vardı edit olduğu için ne savaşçı - ninja - şaman lar ile vs atamıyordum.

Daha sonra savaşçı dizdim yine aynı şekil savaşçı - ninja - şaman lar ile vs atamıyordum.

Baktım ki sura sikilleri işliyor vs lerde zevkli oluyor bende sura yaptım sırf suralarda el çıkarma var diye 2 tane sura set dizdim zevkli oluyordu çünkü.

Düşünsenize karşınızdaki adamda 60 k hp var enerji basarsa 65 k bende 60 k hp var enerji basarsam 65 k ve yaptığımız tek şey çözme atmak sizce bu sıkıcı olmaz mı sadece çözme atmak zaten el çıkarmadaki amacımız da oydu vs ler hem çabuk bitiyor hem daha çok zevk alıyorduk.

Demin vs atıyorum belli bi süreden sonra biraz ara verdik dinlendik oyle devam ettik vs ye bitmiyor ki vs imkanı yok zaten 60 k hp ustunu çözme ile kesmek imkansız.

He diyeceksiniz ki kılıçla vursun 120 kılıç savunması yaptık mı oda işlemiyor zaten titan kalkan var beceri hasarına karşı koyuyor fazla damage de atılmıyor.

Son olarak foruma da baktığımzda herkes geri gelmesini istiyor , @Shorty; yaklaşık 1 ay önce arkadaşlarınızı da oyuna çağırın user artsın oyundan zevk alın dediniz tamam da biz zevk alamıyoruz arkadaşlarımıza nasıl övcez bu sv yi.

Tamam kılıç çıkarmak bug olabilr ama hiç bir user bu durumdan şikayetçi değil ki bence turnuva sonrası düşünürseniz çok sevinirim çünkü çok sıkıcı olmaya başladı oyun.

İyi forumlar....
@admin; @erdemaa; @Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bi ben bilmiyorum bu kılıç çıkarma işini :) ama forumda gezerken okuduğum kadarıyla bu durumu Kötüleyen bu durumu Seven'den çok bence müdahale edilmeli ve düşündüğüm kadarıyla turnuva sonrası geri getirilecektir :) İyi oyunlar.

EDİT :

Shorty :
Satın almış olduğunuz editlerle ilgili hiçbir değişiklik yok.
Keyfi düzenleme hiç yok.

Silah çıkartılarak silahsız yüksek damage vurma olayı bir hataydı ve düzeltildi, değişmesini bekleyerek kendinizi kandırmış olursunuz.

Geri gelmeme durumuda söz konusu tabii :) siz VS atarken zevk alıyorsunuz Tabii ama savaşlarda filan bu açıktan şikayetçi olan vardır belki bilmeden konuşmasak daha iyi. mesela VS dışında birisiyle savaşırken bu açıktan yararlananlar vardır onlar diğer oyuncuları zor durumda bırakır :) Bide bu açıdan bakmak lazım olaya.

Son düzenleme:

Bencede Bu Duruma Bır Açıklılık Getırılmesı Gereklı.

Tam 2 Haftadır Beklıyorum Cebımde 300tl Var Oyuna Yatırıcam Ama ;

Bu Kılıc Cıkarıp Vurma Tekrar Aktif Edılıcekmı Onu Ogrenmek Istıyorum Ona Gore Item Yapacam Bılgılendırsenız Artık.

Kılıc Cıkarmanın Aktıf Edılmesı Hem Bana Gore Hemde Butun Dıger Userlere Gore Aynı Gorusteyım.

Kılıc Cıkarılma Ya Gerı Gelsın Yada Oyun Kapanana Kadar Kapatılsın.
@Shorty; @admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Zaten silah çıkarark şaman - ninja - savaşçı ile vs atamazsınız sersem yiyoruz çünkü biz sadece suralar kendi aramızda kılıç çıkararak vs atıyoruz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri