Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Ban

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan371
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 282
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ya T satışından yiyen bazı çarlar açılmış bizimkiler niye açılmıyor ?

Nerde adalet varmı böyle birşey ya açıcaksan hepsini aç yada hiç açma gittiniz boş çarları açtınız sonrada ban affı yaptık .

Aynen Öyle Benim Ban Nedenim Çok Saçma Tamam kural kuraldır ama oyun görevlisini tanıdığını ima etmekten yedim tamam anladım bırdaha yapmıyıcam dıyorum sınırsız ban bence sınırsız ban olmamalı bunun cezası oyunda allaha küfür eden var anneye eden var ölmuşlere eden var bence bunlar daha fena ban sebeplerı ama o insanlık dışı mahluklar oyundayken biz sınırsız ban ne demişler gariban hep gariban... Ely3 Stuffy

Aynen Öyle Benim Ban Nedenim Çok Saçma Tamam kural kuraldır ama oyun görevlisini tanıdığını ima etmekten yedim tamam anladım bırdaha yapmıyıcam dıyorum sınırsız ban bence sınırsız ban olmamalı bunun cezası oyunda allaha küfür eden var anneye eden var ölmuşlere eden var bence bunlar daha fena ban sebeplerı ama o insanlık dışı mahluklar oyundayken biz sınırsız ban ne demişler gariban hep gariban... Ely3 Stuffy

Oyun görevlisi tanıyom demişin ve sebebsiz ban yedim diyosun tanıyıp tanımamam bişi değiştirmiyo oyundaki her userle eş değer ilgileniliyo ve sebebsiz bir ban değil.

Forum yerine destek sisteminden savunun kendinizi, ordan daha çabuk cevap alırsınız zaten uygun görülseydi hesaplarınız açılırdı.

ya T satışından yiyen bazı çarlar açılmış bizimkiler niye açılmıyor ?

Nerde adalet varmı böyle birşey ya açıcaksan hepsini aç yada hiç açma gittiniz boş çarları açtınız sonrada ban affı yaptık .
Sürekli konu açmaya devam ederseniz hesabınızı kapatmak zorunda kalacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri