HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ely # 3 te hesabım kapatılıyor neymiş efendim kralıyet altını satışı yapmışım sanki bitek bn yapıyordum bn satışı yaparken ban sebebi olduğunu bıle bılmıyordum. herkes kristal t satışı rahatça yapıyordu ama bana gelince ban atıyorlar olacak iş değil !. üstüne şimdi ban affı çıktı ama yine bnm hesap kapalı gerçekten anlayamıyorum neden açılmıyor. t satışının yasak olduğunu bılmezken çarımın banlanması ve üstüne ban affı çıkmasına karşın bnm çarımın açılmaması gerçekten moral bozucu.
ely # 3 EsenRuzqar1
ely # 3 EsenRuzqar1Kuralları okumazsan yasak olduğunu bilmezsin. T Satışından şikayet edilen herkese atılıyor ban size özel değil sizde yapanlar varsa şikayet edin kapatılsın. Destek sisteminden ban hakkında itiraz edebilme şansınız var forumdan herhangi bir işlem yapılmazEly # 3 te hesabım kapatılıyor neymiş efendim kralıyet altını satışı yapmışım sanki bitek bn yapıyordum bn satışı yaparken ban sebebi olduğunu bıle bılmıyordum. herkes kristal t satışı rahatça yapıyordu ama bana gelince ban atıyorlar olacak iş değil !. üstüne şimdi ban affı çıktı ama yine bnm hesap kapalı gerçekten anlayamıyorum neden açılmıyor. t satışının yasak olduğunu bılmezken çarımın banlanması ve üstüne ban affı çıkmasına karşın bnm çarımın açılmaması gerçekten moral bozucu.ely # 3 EsenRuzqar1
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)