Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

hesap kapatılması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kral4558
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 187
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ely # 3 te hesabım kapatılıyor neymiş efendim kralıyet altını satışı yapmışım sanki bitek bn yapıyordum bn satışı yaparken ban sebebi olduğunu bıle bılmıyordum. herkes kristal t satışı rahatça yapıyordu ama bana gelince ban atıyorlar olacak iş değil !. üstüne şimdi ban affı çıktı ama yine bnm hesap kapalı gerçekten anlayamıyorum neden açılmıyor. t satışının yasak olduğunu bılmezken çarımın banlanması ve üstüne ban affı çıkmasına karşın bnm çarımın açılmaması gerçekten moral bozucu.:mad: ely # 3 EsenRuzqar1

Ely # 3 te hesabım kapatılıyor neymiş efendim kralıyet altını satışı yapmışım sanki bitek bn yapıyordum bn satışı yaparken ban sebebi olduğunu bıle bılmıyordum. herkes kristal t satışı rahatça yapıyordu ama bana gelince ban atıyorlar olacak iş değil !. üstüne şimdi ban affı çıktı ama yine bnm hesap kapalı gerçekten anlayamıyorum neden açılmıyor. t satışının yasak olduğunu bılmezken çarımın banlanması ve üstüne ban affı çıkmasına karşın bnm çarımın açılmaması gerçekten moral bozucu.:mad: ely # 3 EsenRuzqar1
Kuralları okumazsan yasak olduğunu bilmezsin. T Satışından şikayet edilen herkese atılıyor ban size özel değil sizde yapanlar varsa şikayet edin kapatılsın. Destek sisteminden ban hakkında itiraz edebilme şansınız var forumdan herhangi bir işlem yapılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri