HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ya yuh artık ya ben ban affını beklerim çarımın açılması için çarım açılmaz. 29056 tane çar açıyosunuz benimkini neden açmıyosunuz ? Bana bir zıttınızmı var anlamadım ben eylül başında ticketimide attım neden yani ?
Ya yok ya harbi oyunda ayrımcılık var.6 aydır bekliyorum şu ban affının gelmesini geliyor çarı açmıyorlar .
Ya yok ya harbi oyunda ayrımcılık var.6 aydır bekliyorum şu ban affının gelmesini geliyor çarı açmıyorlar .
Bütün hesaplar açılcak diye bir kaide yok. Savunmanızı bakıp inceleyip öyle açıyolar.
Bütün hesaplar açılcak diye bir kaide yok. Savunmanızı bakıp inceleyip öyle açıyolar.
bak T satışından ban yiyen çarları açmışlar benimki neden açılmıyor satmadıgım halde.
satmadın etmedin sövmedin kullanmadın suçsuzsunda neden ban yedin kardeşim biz neden yemiyoruz ban?
satmadın etmedin sövmedin kullanmadın suçsuzsunda neden ban yedin kardeşim biz neden yemiyoruz ban?
T Satılır yazısı yüzünden
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)