noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

alla ya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan killerangel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 288
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

yazık degıl mı ayıp degıl mı? açamayız diyosunz gec kaldınız diyosunuz 1 haftadır giremedik takıp edemedik ne oldu yani? kac yıllık oyunucuyum kac aydır yazıyrum da 1 hafta girmedk diyemi bu? sölesenize? bı 1.5 haftadır giremedim mahkemem vardı biraz anlayıslı olun 30bin çar açdınızda benm 1 çarımımı acmıyonuz? ayıp degıl mı kım yazdı bukdar çarı ban yiyipde? kım umutla bekledi ? hangisi sövup çıkmadı terkmedi oyuna acınız 30 bin çarın 29900 haberi bile yok emınım onlar urasmıyor yazmıyor hiç takıp etmıyor ben 1 yıla yakın size ticket atıyrum tum gmlere yazıyrum destek atıyorum eyvallah kurallarmız var dedinz acmadınz ban affını beklynz dedinz eyvallah bekledık bekledıkde açılmadı naapyım ? hakkım bukdarına hakkım var gecen yılda ban affı oldu ticket attım buyrun çarım açın diye dedinz açamayız sizinkini :) şımdı artık yapmyın açın oyuna donelim tek eğlencemıze ID : p r o 65 (asıl çarı) depo çarı ı d : p olibax
kac aydır urasıyrum ya nolur ya

yazık degıl mı ayıp degıl mı? açamayız diyosunz gec kaldınız diyosunuz 1 haftadır giremedik takıp edemedik ne oldu yani? kac yıllık oyunucuyum kac aydır yazıyrum da 1 hafta girmedk diyemi bu? sölesenize? bı 1.5 haftadır giremedim mahkemem vardı biraz anlayıslı olun 30bin çar açdınızda benm 1 çarımımı acmıyonuz? ayıp degıl mı kım yazdı bukdar çarı ban yiyipde? kım umutla bekledi ? hangisi sövup çıkmadı terkmedi oyuna acınız 30 bin çarın 29900 haberi bile yok emınım onlar urasmıyor yazmıyor hiç takıp etmıyor ben 1 yıla yakın size ticket atıyrum tum gmlere yazıyrum destek atıyorum eyvallah kurallarmız var dedinz acmadınz ban affını beklynz dedinz eyvallah bekledık bekledıkde açılmadı naapyım ? hakkım bukdarına hakkım var gecen yılda ban affı oldu ticket attım buyrun çarım açın diye dedinz açamayız sizinkini :) şımdı artık yapmyın açın oyuna donelim tek eğlencemıze ID : p r o 65 (asıl çarı) depo çarı ı d : p olibax
kac aydır urasıyrum ya nolur ya

Hırsızlıkdan Ban Yiyenleri Açmıyorlar Bune Arsızlıktır Ely2 deki Çoğu Oyuncuyu Zarara Soktun Zaten Hesabını Siteye Girdiğinde Neden Ban Yediğin Yazıyor Milletin Hakkını Oyundayken Bir Güzel Ye Kaçamayıp Ban Yiyince Yazık Değil mi ? Ayıp Değil mi Bunu Sana Sormaları Lazım

-> Elym2 Yaş Günü Etkinlikleri

3) Cezalı oyunculara ban affı

250 Hesap Yaş günü kutlamaları sırasında açılmış olacaktır.

Ban affı herkeze uygulanıcak diye birşey söylenmedi aylardır bekleyenlerde vardı sizin gibi, destek.elym2.com adresinden 'Ban Affı (2014) katagorisinden destek bildirimi gönderip beklemeniz gerekiyordu bu katagori 1 haftadan uzun süre orada mevcuttu malesef şuan yapıcak birşey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri