HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konu tartışma konusuna dönmesin fakat çetinbilişim yazısı sitenin en altında yazıyor dedi oda kaldırılıyor istek üzerine yazıyor.Bence firma kendi açtığı sitenin en altına kendi firma adını yazması çok doğal çoğu kişi kaldırmıyor sen kaldırıyorsun adamlar kolaylık sağlamış ve isteğe göre kaldırılıyor demiş.Kendi Ağzınızla Çetin Bilişim Yazısı Olduğunu Belirtmişsiniz Konu Zaten Size Karşı Açılmış Bir Konu Değil Tavsiye Eden Biri Oldu Bende Hiç Reklam İstemediğimi Görüştüğümü Belirttim![]()
Konu tartışma konusuna dönmesin fakat çetinbilişim yazısı sitenin en altında yazıyor dedi oda kaldırılıyor istek üzerine yazıyor.Bence firma kendi açtığı sitenin en altına kendi firma adını yazması çok doğal çoğu kişi kaldırmıyor sen kaldırıyorsun adamlar kolaylık sağlamış ve isteğe göre kaldırılıyor demiş.
Bence Hiçte Doğal Değil Serverin Reklamını Mı Yapacağız Yoksa Bilişimin Reklamını Mı ? Bana Göre Kaliteli Bilişimin Bu Tür Ufak Reklamlara İhtiyacı Yoktur İsteyen Kaliteyi Zaten Benim Aradığım Şekilde Arar ve Bulur.
O dediğin şey reklam mı yoksa bilişimin satın alıp sana sunduğu panele kendi adını yamasımı açıkla? birde hala dediğin şeye bak biraz dikkatli oku ne demişler isterseniz kaldırılıyor.Bence Hiçte Doğal Değil Serverin Reklamını Mı Yapacağız Yoksa Bilişimin Reklamını Mı ? Bana Göre Kaliteli Bilişimin Bu Tür Ufak Reklamlara İhtiyacı Yoktur İsteyen Kaliteyi Zaten Benim Aradığım Şekilde Arar ve Bulur.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)