HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Çetin'e Baktım Fakat Reklam Kaynıyor Sitede Oyunda Ben Reklamlardan İğreniyorum Biz Server'in Reklamını mı Yapıyoruz Bilişimin Reklamını mı Belli Değil.
Çetin'e Baktım Fakat Reklam Kaynıyor Sitede Oyunda Ben Reklamlardan İğreniyorum Biz Server'in Reklamını mı Yapıyoruz Bilişimin Reklamını mı Belli Değil.
Demo serverımızda elbette ki Çetin Bilişim'e ait yazıları koymaktayız. Ardından bunların sizin oyun adınız olacağını da tarafınıza iletmiştik. Keşke test ettikten sonra bizimle iletişime geçerek tarafımıza sorsaydınız. Şu anda şükür ki oyun sunucularımıza reklam koyacak kadar reklama aç durumda değiliz.
Her neyse, sağlık olsun. Konu güncel..
Cetin bilişim açıklama getirmiş sana ben oradan al diye zorlamıyorum bende oradan hizmet almadım ama işlerini kaliteli yapıyorlar.Ve şu ana kadar şikayet konusu görmedim adamların.Çetin'e Baktım Fakat Reklam Kaynıyor Sitede Oyunda Ben Reklamlardan İğreniyorum Biz Server'in Reklamını mı Yapıyoruz Bilişimin Reklamını mı Belli Değil.
Demo serverımızda elbette ki Çetin Bilişim'e ait yazıları koymaktayız. Ardından bunların sizin oyun adınız olacağını da tarafınıza iletmiştik. Keşke test ettikten sonra bizimle iletişime geçerek tarafımıza sorsaydınız. Şu anda şükür ki oyun sunucularımıza reklam koyacak kadar reklama aç durumda değiliz.
Her neyse, sağlık olsun. Konu güncel..
Zaten Sordum Müşterilerdede Reklam Olacağını İlettiniz Mesaj Geçmişine Bakın veya Özelden Yazın Fotoğrafını Atıyım.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)