HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Zaten Sordum Müşterilerdede Reklam Olacağını İlettiniz Mesaj Geçmişine Bakın veya Özelden Yazın Fotoğrafını Atıyım.
Normalde bu tür konulara yazmak huyumuz değildir. Ancak yanlış anlaşılmışsak, bu yanlış anlama diğer müşteri adaylarımızın tercihlerinde olumlu / olumsuz bazı değişimlere sebep olabildiğinden yanlış anlaşılmaları düzeltmek adına bazı açıklamalar getirmenin yerinde olduğunu düşünüyoruz.
Forum nickiniz üzerinden konuşma geçmişinize bakıldığında burada da 1 bölümde reklam olduğu ve müşteri isteği üzerine bunun da kaldırabileceği iletilmiş. Reklam koymak gibi bir niyetimiz olsa, o yazıyı hiç bir zaman silemeyeceğiniz bir bölüme koyardık. Buyrunuz burada da fotoğrafı mevcut;
http://i.hizliresim.com/jzlrlD.png
Umuyorum ki yanlış anlaşılma ortadan bir nebze de olsa kalkabilmiştir. Arayışınızda bol şans, konu güncel..
Normalde bu tür konulara yazmak huyumuz değildir. Ancak yanlış anlaşılmışsak, bu yanlış anlama diğer müşteri adaylarımızın tercihlerinde olumlu / olumsuz bazı değişimlere sebep olabildiğinden yanlış anlaşılmaları düzeltmek adına bazı açıklamalar getirmenin yerinde olduğunu düşünüyoruz.
Forum nickiniz üzerinden konuşma geçmişinize bakıldığında burada da 1 bölümde reklam olduğu ve müşteri isteği üzerine bunun da kaldırabileceği iletilmiş. Reklam koymak gibi bir niyetimiz olsa, o yazıyı hiç bir zaman silemeyeceğiniz bir bölüme koyardık. Buyrunuz burada da fotoğrafı mevcut;
http://i.hizliresim.com/jzlrlD.png
Umuyorum ki yanlış anlaşılma ortadan bir nebze de olsa kalkabilmiştir. Arayışınızda bol şans, konu güncel..
Kendi Ağzınızla Çetin Bilişim Yazısı Olduğunu Belirtmişsiniz Konu Zaten Size Karşı Açılmış Bir Konu Değil Tavsiye Eden Biri Oldu Bende Hiç Reklam İstemediğimi Görüştüğümü Belirttim

angut herifin tekisin biri seni en sonunda savcılığa vericek görecen kim neyi belirtmiş.Kendi Ağzınızla Çetin Bilişim Yazısı Olduğunu Belirtmişsiniz Konu Zaten Size Karşı Açılmış Bir Konu Değil Tavsiye Eden Biri Oldu Bende Hiç Reklam İstemediğimi Görüştüğümü Belirttim![]()
angut herifin tekisin biri seni en sonunda savcılığa vericek görecen kim neyi belirtmiş.
Yan Hesaplarla Yazacağına O Kadar Delikanlıysan Numaranı Yaz.
merhaba aradıgın özellikler ve daha fazlası bu bilişimde var. Mesaj attıgında anında ilgileniyolar sunucuları çok sağlam bütün korualarıı karacabayından tut otopack domain ftp bilgerini falan hepsini veriyor.www.sado45bilisim.com hem reklamınıda bunlar yapıor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)