noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Summertime itemli char silimi (videolu)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Suspended
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bıraktınız beni yalnız şimdi :S kırayım mı len kafanızı :D
#Deleteyourcharchallenge bu olaya hiç girişmeyelim :D

Çok istiyosan sana da meydan okuruz yalnız kalmazsın kardo. :D

Serdar ve enes ben helal etmiyorum hakkımı çünkü oyundaki üç kuruşluk insanlar için her ne kadar sanal bir olay olsada çok fazla emek verdiğiniz bir yapıtı yok etmişsiniz. oyunu bırakın çarın kendini silin bir başka çarla başlayın ama sizi istemeyen ve artniyetli olanların ekmeğine niye yağ sürersiniz bu şekilde ?
Şerefli hareket yaptınız tamam ama şerefi olmayan insanların lafına karşın yapılmaz bu yaptığınız. Daha fazla konuşmak istemiyorum yoksa ikinizinde kalbini kırıcam. akıl kar'ı değil yaptığınız hareket. şugüne kadar tek üzüldüğüm olay bu oldu.

Bu öyle bi durum değil Melih abi. Ekmeğe yağ sürmek falan değil de, çok samimi olduğum arkadaşlarımdı-lar. Hiç beklemediğim tavırlar gördüm, hazırlıksız yakalandım diyelim.. falan filan. Ayrıca bu saçma oyun bağımlılığı davası hayatımda haddinden fazla yer kaplıyordu. Sürekli bıraktım ama her seferinde birileri bana ulaşıp hep hatır meselesi hak meselesi gibi konuları açıp biraz da duygularımı yoklayarak geri çektiler oyuna.
Emek konusuna gelince zaten emeğimizin karşılığını bolca eğlenip, arkadaşlar edinerek fazlasıyla aldık bence.
Hem zaten Ely3'ün cılkı çıktı.
Ortam deseniz oyunda itemden başka muhabbet dönmüyor eskisi gibi değil.
Yakında siz de bırakırsınız eminim.
Hakkını helal edersin etmezsin o senin bileceğin iş ama ben herkese helal ettim zaten çoktan. Aklım burada kalmıyor artık.

Son düzenleme:
Bu öyle bi durum değil abi. Ekmeğe yağ sürmek falan değil de, çok samimi olduğum arkadaşlarımdı-lar. Hiç beklemediğim tavırlar gördüm, hazırlıksız yakalandım diyelim.. falan filan. Ayrıca bu saçma oyun bağımlılığı davası hayatımda haddinden fazla yer kaplıyordu. Sürekli bıraktım ama her seferinde birileri bana ulaşıp hep hatır meselesi hak meselesi gibi konuları açıp biraz da duygularımı yoklayarak geri çektiler oyuna.
Emek konusuna gelince zaten emeğimizin karşılığını bolca eğlenip, arkadaşlar edinerek fazlasıyla aldık bence.
Hem zaten Ely3'ün cılkı çıktı.
Ortam deseniz oyunda itemden başka muhabbet dönmüyor eskisi gibi değil.
Yakında siz de bırakırsınız eminim.
Hakkını helal edersin etmezsin o senin bileceğin iş ama ben herkese helal ettim zaten çoktan. Aklım burada kalmıyor artık.

Zaten çoktan bırakacaktım ekremler engel oldu :)
ama o arkadaşın zannettiklerin zaten sanal bi ekranın diğer ucundaki senin düzeyine erişemeyen ve bunuda seninle dostluk kurup sonradan hayatında dost kavramına girip sonradan gerçek yüzlerini ortaya çıkaran asalaklar ordusu bunuda düşünecektin. keşke önce bana danışsaydınız öyle kişiliği bozuk item çar meraklısı arkadaş zannetiklerinizin lafıyla hareket etmeseydiniz keşke..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri