HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bazı arkadaşlarla tartışma ortamı oluştu bugün ve hak etmediğimiz şeyler söylediler bize.
Özellikle "oyunu hiç takmıyor gibi görünüp de herkesten çok takıyor" tabiri hiç hoşumuza gitmedi.
Biz de kararlaştık, ortağımla itemli bir şekilde charı silmeye karar verdik ve bahsettiğim tabire cevap olarak bu videoları hazırladık.
Bu charın silinme videosu:
Bu da üstteki videoda depoda unuttuğum itemleri enerjiye çevirirken ve çevrilmeyenleri yok ederken çektiğim video:
Sevgiler. :l04:
@NS1;
Düzenleme: @sparkle1;
Buradan MiraLa'ya meydan okuyoruz.
#Deleteyourcharchallenge (Metin2 hastaları için yeni kampanya)

Özellikle "oyunu hiç takmıyor gibi görünüp de herkesten çok takıyor" tabiri hiç hoşumuza gitmedi.
Biz de kararlaştık, ortağımla itemli bir şekilde charı silmeye karar verdik ve bahsettiğim tabire cevap olarak bu videoları hazırladık.
Bu charın silinme videosu:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu da üstteki videoda depoda unuttuğum itemleri enerjiye çevirirken ve çevrilmeyenleri yok ederken çektiğim video:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Sevgiler. :l04:
@NS1;
Düzenleme: @sparkle1;
Buradan MiraLa'ya meydan okuyoruz.
#Deleteyourcharchallenge (Metin2 hastaları için yeni kampanya)

Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Tartışmalarımız olsa'da hakkım varsa helal olsun hayatında başarılar dilerim serdar. Senin varsa sende et :/
Sen yanlış yapmışsın enes çarı siliceğine o itemseverlere bağış yapıp bırakıcaktın.İkinizinde yolu açık olsun
@sparkle1;Varsa bızımde Helal olsun kardo ama bu ayrılık degıl muhabbetımız devam edecek inş Helıkopterı Alıp ucurcaz Ankarada Serdarla :m08:
ben filaş pellek istiyorum genşler.
Ne Kadar Hakkım Varsa Helal olsun kardeşim
Bir yıldız daha kaydı
Enes Ve Serdar Yaptığınız akıl işi deil ben size o sözleri sölerken kendi düşüncelerimi söledim ve sizde hemen tartışma şeklinde karşı yanıt verdiniz keşke gerçekleri açıklasaydınız hak ettiniz sözler hangisiyse şuan fark ediorum ama iş iş den geçmiş varsa hakkım helal olsun ama benim yüzümden çar silindi bence siz helal etmeyin bir gün çarı dizince ödeşicez.... hayatınızda başarılar şuan çok üzgünüm ama yapacak bişi yok:S