HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İyisiyle kötüsüyle uzun bir süre Ely3 ( Destan ) Selverinde bulunduk . Bu sure zarfında oyunda üzdüklerimiz kırdıklarımız varsa ben kendı adıma özür diliyorum. İyi samimi dostluklarda kurduk umarım onlarlada muhabbetımız hıc kesılmez. Herkez icin hayırlı olur umarım.:l04:
Son düzenleme:
Bu mehteranlılar çok delikanlıAklıma KuzeyLee geldi serdar oda bu şekilde silmişti zevkli oluyor diyordu bende denicem.
Bana meydan oku belki turnuva bitince MiraLa'yı silerim![]()
Efsane char sılınır mı burak :m08:
Adam carı silmiş ama asıl itemler depoda yan carlarda duruyo
DDD o carlardan alır itemleri devam eder yalandan delikanlılık taslıyo
D bi canavar set i silmiş adam
DDDD bırak la bu ayakları
Dd
DDD o carlardan alır itemleri devam eder yalandan delikanlılık taslıyo
DdEnes Ve Serdar Yaptığınız akıl işi deil ben size o sözleri sölerken kendi düşüncelerimi söledim ve sizde hemen tartışma şeklinde karşı yanıt verdiniz keşke gerçekleri açıklasaydınız hak ettiniz sözler hangisiyse şuan fark ediorum ama iş iş den geçmiş varsa hakkım helal olsun ama benim yüzümden çar silindi bence siz helal etmeyin bir gün çarı dizince ödeşicez.... hayatınızda başarılar şuan çok üzgünüm ama yapacak bişi yok:S
O hak edılmemış sözlere verilebilecek tek cevap hakkını verdık. Bizim tercih hakkımız yoktu ve herşeyden öte bir oyun ıcın kendımıze laf ettirmek ıstemedık. Sana oyunda başarılar dilerim . :l04:
Arkadaşım 1.vıdeoda sadece char sılındı 2. vıdeoda ıtemler silindi. Daha Dıkkatlı bakarsan konuya kendı hatanı bıze yükleme Insanlar hakkında ıftıra atmak tutmak bu kadar kolay işteAdam carı silmiş ama asıl itemler depoda yan carlarda duruyoDDD o carlardan alır itemleri devam eder yalandan delikanlılık taslıyo
Dd