HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kendinize iyi bakın gençler. Hayatınızda başarılar.
Teşekürler Niyazi
Bazı arkadaşlarla tartışma ortamı oluştu bugün ve hak etmediğimiz şeyler söylediler bize.
Özellikle "oyunu hiç takmıyor gibi görünüp de herkesten çok takıyor" tabiri hiç hoşumuza gitmedi.
Biz de kararlaştık, ortağımla itemli bir şekilde charı silmeye karar verdik ve bahsettiğim tabire cevap olarak bu videoları hazırladık.
Bu charın silinme videosu:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu da üstteki videoda depoda unuttuğum itemleri enerjiye çevirirken ve çevrilmeyenleri yok ederken çektiğim video:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Sevgiler. :l04:
@NS1;
Düzenleme: @sparkle1;
Buradan MiraLa'ya meydan okuyoruz.
#Deleteyourcharchallenge (Metin2 hastaları için yeni kampanya)
![]()
Serdar ve enes ben helal etmiyorum hakkımı çünkü oyundaki üç kuruşluk insanlar için her ne kadar sanal bir olay olsada çok fazla emek verdiğiniz bir yapıtı yok etmişsiniz. oyunu bırakın çarın kendini silin bir başka çarla başlayın ama sizi istemeyen ve artniyetli olanların ekmeğine niye yağ sürersiniz bu şekilde ?
Şerefli hareket yaptınız tamam ama şerefi olmayan insanların lafına karşın yapılmaz bu yaptığınız. Daha fazla konuşmak istemiyorum yoksa ikinizinde kalbini kırıcam. akıl kar'ı değil yaptığınız hareket. şugüne kadar tek üzüldüğüm olay bu oldu.
Tartışmalarımız olsa'da hakkım varsa helal olsun hayatında başarılar dilerim serdar. Senin varsa sende et :/
Bıraktınız beni yalnız şimdi :S kırayım mı len kafanızı 
#Deleteyourcharchallenge bu olaya hiç girişmeyelim

#Deleteyourcharchallenge bu olaya hiç girişmeyelim