HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
O senin delikanlılığın kardo.Silmekte geç bile kaldık bence, adam önceden fark etmiş ne kadar zevkli olduğunu da biz ciddiye almamışız.. Konuyu düzenledim bak tekrar oku ilk mesajı.
-
Üzerinde hakkım olan herkese hakkımı helal ettim ben.Asıl siz helal edin dostlar.
Hakkım geçtiyse enesede sanada helal olsun
Helikopteri almadan bırakmak yok dimi ? Üzüldüm bence kimse bırakırken itemleri silmemeli bırak gitsin ama tercihleri sorgulamak bana düşmez başarılar hayatınızda
Varsa bızımde Helal olsun kardo ama bu ayrılık degıl muhabbetımız devam edecek inş Helıkopterı Alıp ucurcaz Ankarada Serdarla :m08:Hakkım geçtiyse enesede sanada helal olsunHelikopteri almadan bırakmak yok dimi ?
Son düzenleme:
@sparkle1;Varsa bızımde Helal olsun kardo ama bu ayrılık degıl muhabbetımız devam edecek inş Helıkopterı Alıp ucurcaz Ankarada Serdarla :m08:
ben filaş pellek istiyorum genşler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yemin ederim kalpten gidiyordum içim acıdı be hacı yazık o kadar emek item keşke çarı devredeydin
neyse hayatında başarılar diliyorum.
neyse hayatında başarılar diliyorum.