- Konular
- 175
- Online süresi
- 3m 31s
- Reaksiyon Skoru
- 335
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 159
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Forum hesapları açılış tarihlerine bak hele
Yorumu beğenende Myu yani ihtilalin korkaklarındansıniz
Kendi hesaplaribizdan yazacak yürek bile yok 
Yorumu beğenende Myu yani ihtilalin korkaklarındansıniz
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Eğer yazdığım yazıyı gözlerin yerine başka bir yerinle okumasaydın, orada "özel hayatın gizliliğinden dolayı göstermiyorum." cümlemi gayet rahat anlayabilirdin sanırım.
ben orada senle aynı sıkıntıları yaşayan kendini nimetten sanan egoistler gibi insanları bi takım fotoğraflarla, kendisinin hal ve haraketlerinden değilde orasıyla burasıyla bastırmaya çalışan yediremeyip kusur arayıp saçma sapan hakaretlerle salça olan zihniyete sahip olduğunu anladım aksini iddia ediyorsan cılız karı tipli kısa boylu arkadaşı bunlardan başka neyle rencide edebileceksin merak ettim sadece okey?

Son düzenleme:
- Konular
- 2,171
- Çözüm
- 45
- Reaksiyon Skoru
- 1,041
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 340
- MmoLira
- 1,054
- DevLira
- 0
Forum hesapları açılış tarihlerine bak heleYorumu beğenende Myu yani ihtilalin korkaklarındansıniz
![]()
Forum yönetici vazifem olarak ;
Konu altında çok fazla küçümseyici kelimeler kullanmaman gerektigi konusunda seni uyarmak vazifem. Bir problem varsa üyelere karşı @DN Angel; @erdemaa; bildir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 175
- Online süresi
- 3m 31s
- Reaksiyon Skoru
- 335
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 159
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Kendi görevli olduğun yerde ki kişileri uyarmak senin vazifen beni uyarmak senin gibi bir yalakanın haddine degil. Anka dan atıldığın için hala kuyruk acın olduğundan burada ihtilal in yalakalığını yaptığının farkında olmadığımı sanma. Birini uyarmak gerekirse özel mesajdan bana ulaşabilirler sana kalmadı bunlar.
Zamanında sen normal üyeyken ben burada uzmanlık yapardım özel mesajdan nasıl tehditler savurduğunu unutmuş değilim acını başka yollarla sarmaya çalış delikanlı bak işine

Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 2,171
- Çözüm
- 45
- Reaksiyon Skoru
- 1,041
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 340
- MmoLira
- 1,054
- DevLira
- 0
Kendi görevli olduğun yerde ki kişileri uyarmak senin vazifen beni uyarmak senin gibi bir yalakanın haddine degil. Anka dan atıldığın için hala kuyruk acın olduğundan burada ihtilal in yalakalığını yaptığının farkında olmadığımı sanma. Birini uyarmak gerekirse özel mesajdan bana ulaşabilirler sana kalmadı bunlar.
Zamanında sen normal üyeyken ben burada uzmanlık yapardım özel mesajdan nasıl tehditler savurduğunu unutmuş değilim acını başka yollarla sarmaya çalış delikanlı bak işine![]()
Atıldım mı
kendim çıkarmıştım karekteri devrederken seninle tartışmaya girmiyecegim yönetici özel mesajdan ilgilenecegini bildirdi. Tehditlerimi hemen bildir durma varsa zaten incelenmesi için ben bildirdim buradaki ifadelerinden sonra. Bu konuya son mesajım- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)