Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Ad soyad:Berk Üstün
Kac Sw de gorev aldınız:2
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:Admin Ne kadar isterse
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:gm lik demek herkese esit davranmak ayrıcalık yapmamaktır
Kurallara Uyarmısnız :ewt
Kac Sw de gorev aldınız:2
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:Admin Ne kadar isterse
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:gm lik demek herkese esit davranmak ayrıcalık yapmamaktır
Kurallara Uyarmısnız :ewt
Ad Soyad=Caner Yalvaç
Yaşım=16
Kaç Sw=9
Kaç Saat=Siz Ne Kadar İsterseniz(gerekirse 24 saat)
Gm=Bence Gm Oyuncuların Sorunları İçin Var Olan Biridir
Yaşım=16
Kaç Sw=9
Kaç Saat=Siz Ne Kadar İsterseniz(gerekirse 24 saat)
Gm=Bence Gm Oyuncuların Sorunları İçin Var Olan Biridir
ad:mert
soyad:özdemir
kaç sw görev aldınız:5
kurallara uyarmısınız:evet siz ne sölediyseniz aynen onu yaparım hatta cok yardım sever birisiyimdir itemlerini kaybetmis bir oyyuncuya yardımlarımı eksik etmem
valla bn gm olurum oyuncularlada ilgilenirim eventileri ve oxları zamanınıda yaparım
16 saat acık olurum bazende 19 saat acık olurum oynu koruma altında tutarım hackıları banlarım editlerin hesaplarını silerim valla bn sizin aradaığınız gmlerden biriyim kısacası gm olmak bnim görevlerimden biri diyebilirim gerisi sizin kararlarınız eğer bana cevap vermek isterseniz avatarmert708@hotmail.com msn den bana ulaşabilirsiniz. iyi günler dilerim herkese!
soyad:özdemir
kaç sw görev aldınız:5
kurallara uyarmısınız:evet siz ne sölediyseniz aynen onu yaparım hatta cok yardım sever birisiyimdir itemlerini kaybetmis bir oyyuncuya yardımlarımı eksik etmem
valla bn gm olurum oyuncularlada ilgilenirim eventileri ve oxları zamanınıda yaparım
16 saat acık olurum bazende 19 saat acık olurum oynu koruma altında tutarım hackıları banlarım editlerin hesaplarını silerim valla bn sizin aradaığınız gmlerden biriyim kısacası gm olmak bnim görevlerimden biri diyebilirim gerisi sizin kararlarınız eğer bana cevap vermek isterseniz avatarmert708@hotmail.com msn den bana ulaşabilirsiniz. iyi günler dilerim herkese!
Son düzenleme:
Ad soyad:Berkay Yıldız
Kac Sw de gorev aldınız:8
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:15 Saat Kadar
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Kurlları İyi Bilirim Deneyimim Var 8 serverde görev yaptım Türk Serverindede Gm Lik Yaptım Ancak İşim Nedeniyle Bırakmak Zorunda Kaldım
Kurallara Uyarmısnız: Kurllara Uymak Çokta Zor Değil Uyuym Sağlaya Bilirm
Kac Sw de gorev aldınız:8
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:15 Saat Kadar
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Kurlları İyi Bilirim Deneyimim Var 8 serverde görev yaptım Türk Serverindede Gm Lik Yaptım Ancak İşim Nedeniyle Bırakmak Zorunda Kaldım
Kurallara Uyarmısnız: Kurllara Uymak Çokta Zor Değil Uyuym Sağlaya Bilirm
İsim - Soyisim:
Meslek:öğrenciyim
Kaç kere GM oldunuz :7 kere tl lik 3 kerede gm lik yaptım
Kaç kere Server Kurdunuz :7 kere
Neden Sizi Seçmeliyiz
eneyimim var adaletliyim ve sempatikim =))
İletişim Adresleri[: berkay_nilay@hotmail.com
Eklerseniz Sevinirim <3
Meslek:öğrenciyim
Kaç kere GM oldunuz :7 kere tl lik 3 kerede gm lik yaptım
Kaç kere Server Kurdunuz :7 kere
Neden Sizi Seçmeliyiz
eneyimim var adaletliyim ve sempatikim =))İletişim Adresleri[: berkay_nilay@hotmail.com
Eklerseniz Sevinirim <3
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)