Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Ad soyad:Ahmet şen
Kac Sw de gorev aldınız:2 tl lik 3 de gm lik
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:18 saat gece 6 saat molalı
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:deneyimliyim oyunculara önem veririm onlar gibi olmayı severim
Kurallara Uyarmısnız :elbette uyarım
KURALSIZ BİR ÜLKE ÜLKE DEĞİLDİR.
ÜLKEYİ ÜLKE YAPAN KURALDIR!!!
Kac Sw de gorev aldınız:2 tl lik 3 de gm lik
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:18 saat gece 6 saat molalı
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:deneyimliyim oyunculara önem veririm onlar gibi olmayı severim
Kurallara Uyarmısnız :elbette uyarım
KURALSIZ BİR ÜLKE ÜLKE DEĞİLDİR.
ÜLKEYİ ÜLKE YAPAN KURALDIR!!!
emre yenidere 15 yaşındayım 5 swde görew aldım 2 tanesi hamachi idi svde 15 saat online olabilirim gmlik eer yapılacaksa en ii şekilde yapılması gereken bir iştir ve ben işimi kusursuz yaparım kimsee edit wermem lwl wermem belirlenmiş gün ve saatlerde eventler yaparım ve kurallara büsbütün uyarım
fb_li_emre_gonzo@hotmail.com iletişim adresim
fb_li_emre_gonzo@hotmail.com iletişim adresim
Ad soyad:FATİH ŞİŞMAN
Kac Sw de gorev aldınız:SAYMADIM 5-6 VARDIR
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:10
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:HAVA OLSUN DİE DEİL OYUN İÇİN OLMMALARINI DİLİYORUM
Kurallara Uyarmısnız : sw ye göre değişir
Kac Sw de gorev aldınız:SAYMADIM 5-6 VARDIR
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:10
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:HAVA OLSUN DİE DEİL OYUN İÇİN OLMMALARINI DİLİYORUM
Kurallara Uyarmısnız : sw ye göre değişir
Ad Soyad : Oğulcan Karlıtepe
Kac Sw de gorev aldınız: 2 Server'da GM'lik yaptım uzun süreli olarak.Uzun süreli kalmamın sebebi tecrübeli ve herkesle ilgilenen biri olmam.
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz: 15+ Saat online sürem vardır.Gerekirse dahada fazla girebilirim.
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz: Ne yazsam bilmiyorum,ben GM'liği vakit geçirmek için yaparım ve user'larla ilgilenmek benim için bir zevktir,tabikide yorulduğum noktalar oluyor ama asla bıkmam..
Kurallara Uyarmısnız : Tabikide,takım liderimiz ne derse bizimde ona uymamız boyun borcudur.
Saygılarımla.
Kac Sw de gorev aldınız: 2 Server'da GM'lik yaptım uzun süreli olarak.Uzun süreli kalmamın sebebi tecrübeli ve herkesle ilgilenen biri olmam.
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz: 15+ Saat online sürem vardır.Gerekirse dahada fazla girebilirim.
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz: Ne yazsam bilmiyorum,ben GM'liği vakit geçirmek için yaparım ve user'larla ilgilenmek benim için bir zevktir,tabikide yorulduğum noktalar oluyor ama asla bıkmam..
Kurallara Uyarmısnız : Tabikide,takım liderimiz ne derse bizimde ona uymamız boyun borcudur.
Saygılarımla.
Uyarı: Secilen gm lerın adları saklı tutulacaktır.İsim belitmek zorulu degıldır tarafımızdan mesajlara bakıılmıyor sanmayın sureklı takıp edılıyor secılen ksıler denenıyr secılmeynelre ıse gerı donmuyruz ılgı ve alakanızdan dolayı teskkur ederız
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)