Beni seçerseniz pişman olmazsınız.Bu deneyim benim için bir ilk olacağından elimden gelen herşeyi yaparım
Ad soyad: KadiR DeDe
Kac Sw de gorev aldınız: 2 Kere [GA] 1 Kere [GO]1 Kere [SGM]
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz: Saat Sabah 11:00 Gece Yarisi 03:00'a Kadar
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz: GM Güvenilir Dürüst ve Saygılı Olmalıdır
Kurallara Uyarmısınız :Tabikide Uyarım
Not : Mesajim Değerledirilip Onaylanirs Lütfen Ozel Mesaj
Kac Sw de gorev aldınız: 2 Kere [GA] 1 Kere [GO]1 Kere [SGM]
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz: Saat Sabah 11:00 Gece Yarisi 03:00'a Kadar
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz: GM Güvenilir Dürüst ve Saygılı Olmalıdır
Kurallara Uyarmısınız :Tabikide Uyarım
Not : Mesajim Değerledirilip Onaylanirs Lütfen Ozel Mesaj
Son düzenleme:
Ad Soyad:Bedirhan Genç
Kaç Swde Görev Aldınız:2 kere kendı sw mı kurdum ve 9 sw de ıse gorev aldım
Sw De Ne Kadar Süre Online:ben sw 7/24 onlineyse sabah 10 dan 11:30 a kadar onlıneyım bazen sabahlar veya 3 e kadar durabilirim
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:gm lik sadece eylenmek deıl dıger oyuncularada bu oyun hakkında yardımcı olmak onları mutlu etmektır
Kurallara Uyarmısnız :tabikide uyarım gm kurallara uymassa onun gmlıgı zaten yoktur...
Kaç Swde Görev Aldınız:2 kere kendı sw mı kurdum ve 9 sw de ıse gorev aldım
Sw De Ne Kadar Süre Online:ben sw 7/24 onlineyse sabah 10 dan 11:30 a kadar onlıneyım bazen sabahlar veya 3 e kadar durabilirim
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:gm lik sadece eylenmek deıl dıger oyuncularada bu oyun hakkında yardımcı olmak onları mutlu etmektır
Kurallara Uyarmısnız :tabikide uyarım gm kurallara uymassa onun gmlıgı zaten yoktur...
Ad soyad
oğukan Karatağ
Kac Sw de gorev aldınız:3 tane kendi sw'emde 6 tanede tanıdık sw'de toplamda 9
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz
c'de her qün ort. 10 saat duruyorum sw'de de en az 6 saat onLine olurum
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Oyun kurallarına uymak gerekenleri yapmak elinden geldiğince oyunculara yardım etmek ( Ox yarışması yapmak gibi ) ...
Kurallara Uyarmısnız :Kendi sw'mi de yönettiğim için sw sahibini anlarım ondan kurallarada uyarım.
oğukan KaratağYaş :19
Kac Sw de gorev aldınız:3 tane kendi sw'emde 6 tanede tanıdık sw'de toplamda 9
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz
c'de her qün ort. 10 saat duruyorum sw'de de en az 6 saat onLine olurumGm lik Hakkında Düşünceleriniz:Oyun kurallarına uymak gerekenleri yapmak elinden geldiğince oyunculara yardım etmek ( Ox yarışması yapmak gibi ) ...
Kurallara Uyarmısnız :Kendi sw'mi de yönettiğim için sw sahibini anlarım ondan kurallarada uyarım.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)