Ad soyad:Yiğitkan Çağlayan
Kac Sw de gorev aldınız:7
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:hafta içi 14:00-22:00 Hafta Sonu 13:00 20:00
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Gm'lik Eğlence İçin Değildir İnsanLara Yardım Etmek İÇindir Ben 7 Swde Gmlik Yaptm Ve Deneyimliyim İnsanlara Yardım Etmek Gmler İçin Çok Önemlidir Son Notum Bu Eğlence İÇçin Değildir..
Kurallara Uyarmısnız :Evet Uyarım Gerektiği Yerde Konusmasını Bilir Susmasınıda Bilirim Hatalarımı İnsanlardan Duymaya Hazırım
Kac Sw de gorev aldınız:7
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:hafta içi 14:00-22:00 Hafta Sonu 13:00 20:00
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Gm'lik Eğlence İçin Değildir İnsanLara Yardım Etmek İÇindir Ben 7 Swde Gmlik Yaptm Ve Deneyimliyim İnsanlara Yardım Etmek Gmler İçin Çok Önemlidir Son Notum Bu Eğlence İÇçin Değildir..
Kurallara Uyarmısnız :Evet Uyarım Gerektiği Yerde Konusmasını Bilir Susmasınıda Bilirim Hatalarımı İnsanlardan Duymaya Hazırım
Ad soyad:Murat Altın
Kac Sw de gorev aldınız: 8[GM] 2 [TL] ve düzneleme
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz: En aşağı 12 en yüksek 18
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz: Benim için oyuncular önemli ve serverin rahatlığı bunun içiçn gerekli metin , boss indirim yaparım üyelerin eksilmmesi için lag oranı artığında 0 larım bug ta kalanlarda önemli onları bug larıdnan çıkartırım
Kurallara Uyarmısnız : Evet herzaman sorumluluk sahibi oldum [GM] likte kural ister olmassa olmazı...
Kac Sw de gorev aldınız: 8[GM] 2 [TL] ve düzneleme
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz: En aşağı 12 en yüksek 18
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz: Benim için oyuncular önemli ve serverin rahatlığı bunun içiçn gerekli metin , boss indirim yaparım üyelerin eksilmmesi için lag oranı artığında 0 larım bug ta kalanlarda önemli onları bug larıdnan çıkartırım
Kurallara Uyarmısnız : Evet herzaman sorumluluk sahibi oldum [GM] likte kural ister olmassa olmazı...

Ad soyad:tunahan eluz
Kac Sw de gorev aldınız:4
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:sabah 9 dan akşam 9 a kadar
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:daha öncden biliyorum
Kurallara Uyarmısnız :evet
Kac Sw de gorev aldınız:4
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:sabah 9 dan akşam 9 a kadar
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:daha öncden biliyorum
Kurallara Uyarmısnız :evet
Ad Soyad:Emre Dik
Sw:Hiç.Olursa bu bir ilk olacak.
Online Süresi:Tüm gün evdeyim
GM lih hakkındaki düşüncem:GM olan hem sempatik olacak hem adaletli tüm oyuncularla ilgelenecek.
Kurallar:Bana denilen her türlü kurala uyarım.
Sw:Hiç.Olursa bu bir ilk olacak.
Online Süresi:Tüm gün evdeyim
GM lih hakkındaki düşüncem:GM olan hem sempatik olacak hem adaletli tüm oyuncularla ilgelenecek.
Kurallar:Bana denilen her türlü kurala uyarım.
adım ahmet soyadım canavar 15 yasındayım görevimi saygıyla yerine getiririm hiç gmlık yapmadım ilk olck inş fkt gm kodlarını biliyorum ayrımcılık yapmam msnım the_cnvr2626@hotmail.com
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)