HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Juelsayı ben aldım devir oalrak bugün ban yedi önceden küfür edilmiş bana patladı 30gün yokum
Her Zaman Diyorum Allah Büyük Bir Yerden Çıkar Başlamış Yavaş Yavaş çıkarmaya

Allaha Şükür Kimsenin bişeyini çalmadım bana iftira etanlar Utansın bu kadar diyorum ben wsmizide unutmadım Yapacaz Açılınca
Kendiniz Adamlara Ana baca küfür ettiniz forumda duruyo hala ben size karşı bişeyler konuştummu? herbi benimle alakalı konu olunca hemen atlıyorsunuz ben buraga noldu fl ndedim oyunda isnalıgımdan
Kendiniz Adamlara Ana baca küfür ettiniz forumda duruyo hala ben size karşı bişeyler konuştummu? herbi benimle alakalı konu olunca hemen atlıyorsunuz ben buraga noldu fl ndedim oyunda isnalıgımdan
Allaha Şükür Kimsenin bişeyini çalmadım bana iftira etanlar Utansın bu kadar diyorum ben wsmizide unutmadım Yapacaz Açılınca
Küfürü Etme Amacımız Oyunu Bırakmamızdı Zaten
Ne Diyebilirsin Buna ?- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...