Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

StrangerSelf JueLsa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asdasgot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 775
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

@erdemaa; Kanıtsız İftira Lütfen Bu Konunun Kapatılmasını istiyorum

Sen istiyorsun Die Konu Kapatılacak Değil Ayrıca Hırsız Demiyor Sana Olanları Anlatıyor

Nedense Sizin Grubdan Kimin Editlri Çalınsa Çalan Kişilerden Geri Topluyorsunuz Ne Güzel Birşey :)

Kanıtsız Gerçekler Diyebiliriz fakat Bu Konuyu Görenler Olarak Kanıt Biz Sayılırız Ayrıca Aylinde Sende Birbirinzden Kalır Yanınız Yok Bunu Tüm Oyun Halkı Bilir Buradada Bunu Anlatamam

Burak Bckvampir oyuna gelsin onnu yanıda ben bu herşeyi kanıtlıcam ama bu kanıtlasın benim hırsızlık yaptıgıma goldeni sende biliyorsun benimle ne alakası var sen aban 40t verdin sonra 30 35t para istemedinmi ?

Oyunda Kim bana hırsız demiş bu zmana kadar ne boş knoşuyorsunuz kanıtın varsa ben burdayım allaha şükür öyle bişielr yapmadım

Burak Bckvampir oyuna gelsin onnu yanıda ben bu herşeyi kanıtlıcam ama bu kanıtlasın benim hırsızlık yaptıgıma goldeni sende biliyorsun benimle ne alakası var sen aban 40t verdin sonra 30 35t para istemedinmi ?

Oyunda Kim bana hırsız demiş bu zmana kadar ne boş knoşuyorsunuz kanıtın varsa ben burdayım allaha şükür öyle bişielr yapmadım

Biz Kimin Ne Yaptığını Gördük Sorun Yok Setini Toparlıcaktın 2 Gün önce ws Bekliyoruz ws Geleceğin Olgunluğa Ulaştıysan Atabiliriz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri