mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

StrangerSelf JueLsa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asdasgot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 775
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Benim'de full yeni setim calındi ama geri veren olmadi calanda set vermez ben burda kişiye hırsız diyemem burda konu açıp herkese hırsız diye biliriz ama gel görki kanıt lazım kanitsiz iş yapmak iftiraya girer.. ve ben cari ona devir etim 4 kez banladin ama hep 1 gün banli kaldı devir etikden sonra nerden bakarsan 3 ay çari kulanmadim oyunda kimse sohbetim olmadi o çarlar şimdi ise 1 ay ban yedi diyorsun.. şu burda bana atiyorsun emre neyse ben kendimi savunacak her türlü videolarimi destege atarim gerekirse ama sen dedikleri gibi bişey yaptinsa hiç af etmem

Benim'de full yeni setim calındi ama geri veren olmadi calanda set vermez ben burda kişiye hırsız diyemem burda konu açıp herkese hırsız diye biliriz ama gel görki kanıt lazım kanitsiz iş yapmak iftiraya girer.. ve ben cari ona devir etim 4 kez banladin ama hep 1 gün banli kaldı devir etikden sonra nerden bakarsan 3 ay çari kulanmadim oyunda kimse sohbetim olmadi o çarlar şimdi ise 1 ay ban yedi diyorsun.. şu burda bana atiyorsun emre neyse ben kendimi savunacak her türlü videolarimi destege atarim gerekirse ama sen dedikleri gibi bişey yaptinsa hiç af etmem
takma sunu ya seti dizemedi vs gel dedikçe bahane uretiyor :D

lan cocuk barİ allahi karistirma obÜr dÜnyada cayir cayir yancaniz sİzİn caldİgİnİz adamlar sİze haram ettİler o t lerİ edİtlerİ sİz rahat olun

Abi Yemin ediyorum bu stranger emre bana bi aralar diyordu su XxXEylulcuk carına gir milletten bişeyler alalim diye

Birilerini suçlayacaksanız ilk önce kanıtlar koyacaksınız kanıtları bize atıp işleme alınırsa gelirsiniz burada birileri hakkında suçlayıcı konular açarsınız.Şuanda ortada hiç bir kanıtınız yok.

Sen istiyorsun Die Konu Kapatılacak Değil Ayrıca Hırsız Demiyor Sana Olanları Anlatıyor

Nedense Sizin Grubdan Kimin Editlri Çalınsa Çalan Kişilerden Geri Topluyorsunuz Ne Güzel Birşey :)

Kanıtsız Gerçekler Diyebiliriz fakat Bu Konuyu Görenler Olarak Kanıt Biz Sayılırız Ayrıca Aylinde Sende Birbirinzden Kalır Yanınız Yok Bunu Tüm Oyun Halkı Bilir Buradada Bunu Anlatamam

Kanıt olarak siz sayılamazsınız,oyun yönetimi senin tanıklığına göre işlem yapmaz ortada ki kanıtlara göre işlem yapar.Yani sen kanıt sayılmazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri