Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Numara Söyle Bakayım Gösterelim Veleti
O istediğiniz şeyler öyle ha diyince olabilicek şeyler değiller. Oyun gayet güzel işliyor. Hayatımda gördüğüm en lagsız PvP. 7/24 açık. Sadece güncellemelerde pürüzler çıkıyor bazen. Bunlar da olası şeyler. İnsan beyni her zaman doğru çalışmaz ki.
Adamlar bir şeyi o an hesap edememiştir güncellemeyi hazırlarken, dalgındır biri, aklına gelmeyen şeyler olmuştur ya da gözlerinden kaçan şeyler vardır. Saldım çayıra Mevla'm kayıra yapmıyorlar ki yani. Düzeltmeye çalışıyorlar bak işte. Edebilecekleri en hızlı şekilde müdahale ettiler.
Sen git bi' çık dışarı, hava al.. ne bileyim git bi kafede otur bir şeyler iç. Arkadaşlarınla falan buluş. Takılın biraz. Sonra gelirsin eve. O zamana kadar sorun da düzeltilir zaten. Düzeltilemezse de düzeltilene kadar girmeyiverirsin. Bu kadar sinirlenicek atar gider yapıcak ne var ki bunda. ^^
Adamlar bir şeyi o an hesap edememiştir güncellemeyi hazırlarken, dalgındır biri, aklına gelmeyen şeyler olmuştur ya da gözlerinden kaçan şeyler vardır. Saldım çayıra Mevla'm kayıra yapmıyorlar ki yani. Düzeltmeye çalışıyorlar bak işte. Edebilecekleri en hızlı şekilde müdahale ettiler.
Sen git bi' çık dışarı, hava al.. ne bileyim git bi kafede otur bir şeyler iç. Arkadaşlarınla falan buluş. Takılın biraz. Sonra gelirsin eve. O zamana kadar sorun da düzeltilir zaten. Düzeltilemezse de düzeltilene kadar girmeyiverirsin. Bu kadar sinirlenicek atar gider yapıcak ne var ki bunda. ^^
Son düzenleme:
Bu oyunda sadece balıktan leviden sembolden para yapılmıyor beni bilen biliyor günde 20 T para kasıyorum bu 1 ,,2.si ise kimseye hakaret etmenize gerek yok oyunu beğenmiyorsanız girmeyin o zaman bu kadar basit burdaki her yetkili şuan elinden geleni yapıyordur eminim.
ohh millet bulmuş kısa yolu:m08: beyler kusura bakmayın baya sinirliydim çok özür dilerim herkesten.
Sanırım ve Umarım Dikkat Edersin Bundan Sonra :ka19:ohh millet bulmuş kısa yolu:m08: beyler kusura bakmayın baya sinirliydim çok özür dilerim herkesten.
​İyi Forumlar..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...