HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tam adam gibi item dizdim ws atıcam kasılıcam bk arıcam şak oyun kapanıyor. Ne zaman güncelleme yapsanız hep aynı şey neden acaba? Güncelleme yapmayı bilmiyorsanız bilen birine yaptırsanız daha iyi olmazmı shorty veya erdemaa ? Yeter artık full betalı full dizili arkadaşlarım oyunu bıraktı.Yeter artık açın serveri oynayalım . Eğer kapanacak server diyorsanız şimdiden söyleyinde başka server aramaya başlayalım 

tam adam gibi item dizdim ws atıcam kasılıcam bk arıcam şak oyun kapanıyor. Ne zaman güncelleme yapsanız hep aynı şey neden acaba? Güncelleme yapmayı bilmiyorsanız bilen birine yaptırsanız daha iyi olmazmı shorty veya erdemaa ? Yeter artık full betalı full dizili arkadaşlarım oyunu bıraktı.yeter artık açın serveri oynayalım . Eğer kapanacak server diyorsanız şimdiden söyleyinde başka server aramaya başlayalım![]()
sonuna kadar haklisin kardeŞİm.
sonuna kadar haklisin kardeŞİm.
Teşekkür ederim ama gerçekten bir çözüm bulunması lazim. Bu swde kapanacak. 1 aya kadar kapanacak eminim. Kapaacaksa desinlerki maffi durumdan dolayi kapatiyoruz başka server arayalim
Bu Oyun Yıllardır Kapanmadı Kapanmazda Kolay Kolay Sen Hangi Pvpde Bu Serverde Gördüklerini Gördün ?
Oyunda Hile Yok Doğru Dürüst Çalışan Hack Programı Yok Türkay Ve Çeşitli Gmler Ellerinden Geleni Yapıyorlar.Oyun yıllardır tutulan bir oyun ve düşman,rakibi çok.. Türkayda Oyunun Kapalı Kalmasını İstemiyor Birtek Sen değil
Oyunda Hile Yok Doğru Dürüst Çalışan Hack Programı Yok Türkay Ve Çeşitli Gmler Ellerinden Geleni Yapıyorlar.Oyun yıllardır tutulan bir oyun ve düşman,rakibi çok.. Türkayda Oyunun Kapalı Kalmasını İstemiyor Birtek Sen değil

Teşekkür ederim ama gerçekten bir çözüm bulunması lazim. Bu swde kapanacak. 1 aya kadar kapanacak eminim. Kapaacaksa desinlerki maffi durumdan dolayi kapatiyoruz başka server arayalim
sw nin kapanacağını hiç düşünmemiştim ama kapanırsa başka sw aramak pek mantıklı olmaz çünkü ely uzun zamandır var,diğer yeni açılan sw ler ws lik ve editsiz bulmak zor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...