Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Bilerekmi yapılıyor bunlar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hyrikc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 971
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bir kere oyun gayet iyi arda bir böyle sıkıntılar yaşanabiliyor ama hile işlemiyor o yüzden bulunmaz bir PvP.

Ben bu zamana kadar hile falan görmedim arada acıklar veriliyor onuda saniyesine düzeltiyorlar beğenmiyorsan başka server çok zorla tutmuyor türkay kimseyi ;)

sanamı sorucam lan velet ? smileyine başlatma. Millet takır takır tutuyor blaık. boş boş konuşma. Mesela KacakGelin'in yan çarı günde 7t kazanıyor adam ilgilensin. Hileler gıtsın.

sende boş boş konusma tel ver özelden

sanamı sorucam lan velet ? smileyine başlatma. Millet takır takır tutuyor blaık. boş boş konuşma. Mesela KacakGelin'in yan çarı günde 7t kazanıyor adam ilgilensin. Hileler gıtsın.

sende boş boş konusma tel ver özelden

Bu oyunda sadece balıktan leviden sembolden para yapılmıyor beni bilen biliyor günde 20 T para kasıyorum bu 1 ,,2.si ise kimseye hakaret etmenize gerek yok oyunu beğenmiyorsanız girmeyin o zaman bu kadar basit burdaki her yetkili şuan elinden geleni yapıyordur eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri