HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bir kere oyun gayet iyi arda bir böyle sıkıntılar yaşanabiliyor ama hile işlemiyor o yüzden bulunmaz bir PvP.
eminmisin. Leviler 60 70m den düştü 40 50 m ye ? Bi hile var full levi sembol tutuyor. Hile işlemiyormuymuş. Bilmeden konuşmaBir kere oyun gayet iyi arda bir böyle sıkıntılar yaşanabiliyor ama hile işlemiyor o yüzden bulunmaz bir PvP.

Ben bu zamana kadar hile falan görmedim arada acıklar veriliyor onuda saniyesine düzeltiyorlar beğenmiyorsan başka server çok zorla tutmuyor türkay kimseyi 

sanamı sorucam lan velet ? smileyine başlatma. Millet takır takır tutuyor blaık. boş boş konuşma. Mesela KacakGelin'in yan çarı günde 7t kazanıyor adam ilgilensin. Hileler gıtsın.
sende boş boş konusma tel ver özelden
sanamı sorucam lan velet ? smileyine başlatma. Millet takır takır tutuyor blaık. boş boş konuşma. Mesela KacakGelin'in yan çarı günde 7t kazanıyor adam ilgilensin. Hileler gıtsın.
Bu oyunda sadece balıktan leviden sembolden para yapılmıyor beni bilen biliyor günde 20 T para kasıyorum bu 1 ,,2.si ise kimseye hakaret etmenize gerek yok oyunu beğenmiyorsanız girmeyin o zaman bu kadar basit burdaki her yetkili şuan elinden geleni yapıyordur eminim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...