HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar oyunumuzun genel kültürümüzü genişletmek adına faydalı olacağını düşünerek başlatıyorum.
Üstteki üyenin verdiği yılda ne oldu ?
misal ben 1963 diyorum ve alttaki üye araştırıp bu tarihde olan önemli bir olayı yazıcaktır iyi eğlenceler
Üstteki üyenin verdiği yılda ne oldu ?
misal ben 1963 diyorum ve alttaki üye araştırıp bu tarihde olan önemli bir olayı yazıcaktır iyi eğlenceler

Ankara Antlaşması, Türkiye ile Avrupa Ekonomik Topluluğu (AET) arasında ortaklık yaratan anlaşma 12 Eylül 1963 tarihinde Ankara'da imzalandı. Bu anlaşma Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki ilişkilerin hukuki temelini oluşturmaktadır.
3 safhada yapılmasına karar verildi.
Altta ki üye 1976
- hazırlık dönemi
- geçiş dönemi
- nihai dönem
Altta ki üye 1976
Ankara Antlaşması, Türkiye ile Avrupa Ekonomik Topluluğu (AET) arasında ortaklık yaratan anlaşma 12 Eylül 1963 tarihinde Ankara'da imzalandı. Bu anlaşma Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki ilişkilerin hukuki temelini oluşturmaktadır.
Amaç Gümrük birliğinin tamamlanmasıdır.
- hazırlık dönemi
- geçiş dönemi
- nihai dönem
Altta ki üye 1976
Çanakkale'de bulunan antik Truva Kenti'nin bulunduğu yere, 12 metre yüksekliğinde 'Truva Atı' yapıldı.
Alttaki üye 1971
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)