HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Telefon muhabbeti senle değil o kendini iyi biliyor
Ayrıca facebook üzerinden bana attığınız mesajları unutmadım daha doğrusu başkası yolu ile hatırlarsan karakterini banlattığım gün nasılda kuzu olmuştun sesin çıkmıyordu![]()
Ya hadi abicim yazma burda daha oyunda kapışıcak yüreğiniz yokken telefondan bahsediyosun git kumden kale yap sen
Benmi ? Anıl nediyo bu mete bize bi çağları kesemiyom derken benmi efsun öğrenicem ondan ? Alayınıza 4 avans çocuklar alayınıza![]()
Konunun amacini bozmayalim dikkate alin
Benmi ? Anıl nediyo bu mete bize bi çağları kesemiyom derken benmi efsun öğrenicem ondan ? Alayınıza 4 avans çocuklar alayınıza![]()
Seninde gözlerinde promlem var
Herşeyi üstüne alınıyorsun nedir bu duygu anlamadım dikkat edersen alıntıyı senin üzerinden değil burağın üstünden yaptım atlama herşeye 
Seninde gözlerinde promlem varHerşeyi üstüne alınıyorsun nedir bu duygu anlamadım dikkat edersen alıntıyı senin üzerinden değil burağın üstünden yaptım atlama herşeye
![]()
Gelir gelmez konuşmayı saptırdın yorum atma konumuz bu değil bu msjda alıntı yapma
Seninde gözlerinde promlem varHerşeyi üstüne alınıyorsun nedir bu duygu anlamadım dikkat edersen alıntıyı senin üzerinden değil burağın üstünden yaptım atlama herşeye
![]()
Git uzman üyelik görevin varsa yap konuda tartisma yaratma

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)