xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kral Çıplak (CrazyAlkan)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CrazyAlkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 83
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Alışverişe gidene kadar :D
Kral nezaman alışverişe gidecek?
Eyer giderse bizede haber verirmi? :ka23:
2010'dan daha önceki tarihlerde başka bir üyeliğiniz varmıydı?

Kral nezaman alışverişe gidecek?
Eyer giderse bizede haber verirmi? :ka23:
2010'dan daha önceki tarihlerde başka bir üyeliğiniz varmıydı?
-Daha belli bir zamanı yok :D
-Üstüme neyin yakışıp yakışmadığını mı göreceksin :D
-Vardı :D

Kitap okurmusunuz ?
Ne tür okursunuz ?
Forumda karşılaştığınız sevdiğiniz ve sevmediğiniz olaylar ?
-Okurum
-Dikkatimi çeken bir kitap olursa okurum tür felan çok önem veren biri değilimdir ama kitabı beğenmessem sıkılırsam orada bırakır bir dahada yüzüne bakmam öyle bir huyum var :)
-İnsanların samimiyet içinde olmalarını bir şeylere dikkat çekmeye çalışmalarını ellerinden geleni yapmalarını yani bir insanda çaba gördüğüm olayları seviyorum hoşuma gidiyor :) Forum içinde ekmek parası diyerek satış yapan insanların parayı kazandıktan sonra değişmeleri yada üyeleri dolandırıp kaçmaları gibi olaylara rastladım en sevmediğim olay bir insanın göz göre göre hakkının yenmesidir

-Daha belli bir zamanı yok :D
-Üstüme neyin yakışıp yakışmadığını mı göreceksin :D
-Vardı :D

-Okurum
-Dikkatimi çeken bir kitap olursa okurum tür felan çok önem veren biri değilimdir ama kitabı beğenmessem sıkılırsam orada bırakır bir dahada yüzüne bakmam öyle bir huyum var :)
-İnsanların samimiyet içinde olmalarını bir şeylere dikkat çekmeye çalışmalarını ellerinden geleni yapmalarını yani bir insanda çaba gördüğüm olayları seviyorum hoşuma gidiyor :) Forum içinde ekmek parası diyerek satış yapan insanların parayı kazandıktan sonra değişmeleri yada üyeleri dolandırıp kaçmaları gibi olaylara rastladım en sevmediğim olay bir insanın göz göre göre hakkının yenmesidir

Yarın size birkaç kitap önereyim benim kitaplığımdan belki hoşunuza gidecek birşey bulurum :)

- Co-Admin odasında forumu ele geçirme planları yaptığın doğru mu?

- Ve orada tek senin olduğunu söylüyorlar? :m08::m08::m08::m08:

@CrazYALkaN;

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri