HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Karakterimin adı Bochaa şuanda banlı açılacak yakında, bu sorun devam ediyordu lütfen düzeltirmisiniz acaba unutulmasın falan diye şimdiden bi el atsanız
Siteden depo şifresi isteyip depo şifreni değiştirebilirsin artık, yada oyun içerisinden 000000 ile girip depo bölümünden kendi istediğin şifreyi yapabilirsin.
Siteden depo şifresi isteyip depo şifreni değiştirebilirsin artık, yada oyun içerisinden 000000 ile girip depo bölümünden kendi istediğin şifreyi yapabilirsin.
teşekkürler düzeltildi dimi artık sorun Banımın açıldığında oyundan değiştirebilirim dimi depo şifremi

Son düzenleme:
Notlariniz arasında boslara yönelik değinilmiş konu göremedim fakat eğer bosslarda değerlendirilirse eskisi gibi güzel olur imp kayasi değer kazanir intikam yüzükleri yüzünden kule heyecani yok maalesef

Notlariniz arasında boslara yönelik değinilmiş konu göremedim fakat eğer bosslarda değerlendirilirse eskisi gibi güzel olur imp kayasi değer kazanir intikam yüzükleri yüzünden kule heyecani yok maalesef![]()
Notlarda sadece 2 öneri sayfası 1 benim geliştirme için yazdıklarım var o defter de yazılı çok şey var unutmamak için kafamda kurup oyuna eklemeyi düşündüğüm yada oyuncuların önerdiği çok şey yazılı bir ben bir ev arkadaşım birde ofisdeki arkadaşlar bilir gerisini
takılmayın o not defterine siz 
Notlarda sadece 2 öneri sayfası 1 benim geliştirme için yazdıklarım var o defter de yazılı çok şey var unutmamak için kafamda kurup oyuna eklemeyi düşündüğüm yada oyuncuların önerdiği çok şey yazılı bir ben bir ev arkadaşım birde ofisdeki arkadaşlar bilir gerisinitakılmayın o not defterine siz
![]()
Buz dağının görünen kısmı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)