HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyun içerisinde +60 kask,yeni map'ler gelicek mi bu konuda bilgisi olan birileri yardımcı olursa sevinirim
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Arenada el cikarma olsa bari@Shorty;
Ely2 için el çıkartma değilde çok güzel olacağını düşündüğüm planlarım var ama bana ders oldu şunu yapıcam bunu edicem diyerek oyunculara umut vermek istemiyorum yapıcaz görücez ofisde yaptığımız toplantılarda zaten bunları konuştuk yap ondan sonra duyur
Konuyla alakasız arkadaşlara
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Bu benim çalışırken kullandığım not defteri, oyun içerisinde kim neyi yazıyor bağırmaktan okunur not alınır kontrol edilir ve işleme alınır. Ekstra yeni güncellemeler içinde planlama yapılır ve güncelleme için hazırlanırız.
Oyuncu olmak ne güzel şey
Konu Sahibine
Bu tip öneriler yol haritamızda ve planımızda var, Elym2 budur rüyada görmek isteyen arkadaşlara buradan saygılar ve sevgiler gönderiyorum.
Oyuncu alırım bir dal
Not defteri içerisinde yazılı kritik buglarda var hiçbirinizin ruhu duymadı bunlar varken düzeltilirkende ruhunuz duymadı
Notlarınız mükemmeltitan kalkan 9a geçiyor fakat oran biraz düşük ve yeni silahlara göre savunmada biraz zayıf karekter kalkanları daha iyi daha önce ss ile bildirmiştim.
Düzelttim onu geçen hafta tabi duyurusu yapılmadı, %5 di +9 a geçerken yüzde onu %45 e yükselttik tamamen dalgınlık kaynaklı bir olay+7 den +8 e %50 +8den +9a %45 olması gerekirken 4 konulmamış 5 olmuş kafa bu kafa
Konuyla alakasız arkadaşlara
Bu benim çalışırken kullandığım not defteri, oyun içerisinde kim neyi yazıyor bağırmaktan okunur not alınır kontrol edilir ve işleme alınır. Ekstra yeni güncellemeler içinde planlama yapılır ve güncelleme için hazırlanırız.
Konu Sahibine
Bu tip öneriler yol haritamızda ve planımızda var, Elym2 budur rüyada görmek isteyen arkadaşlara buradan saygılar ve sevgiler gönderiyorum.
Oyuncu alırım bir dal
Not defteri içerisinde yazılı kritik buglarda var hiçbirinizin ruhu duymadı bunlar varken düzeltilirkende ruhunuz duymadı
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Konu Sahibine
Oyuncu alırım bir dal

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)