Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Yenilikler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Persant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oyun içerisinde +60 kask,yeni map'ler gelicek mi bu konuda bilgisi olan birileri yardımcı olursa sevinirim

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Konuyla alakasız arkadaşlara

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Bu benim çalışırken kullandığım not defteri, oyun içerisinde kim neyi yazıyor bağırmaktan okunur not alınır kontrol edilir ve işleme alınır. Ekstra yeni güncellemeler içinde planlama yapılır ve güncelleme için hazırlanırız.

Oyuncu olmak ne güzel şey

Konu Sahibine

Bu tip öneriler yol haritamızda ve planımızda var, Elym2 budur rüyada görmek isteyen arkadaşlara buradan saygılar ve sevgiler gönderiyorum.

Oyuncu alırım bir dal

Not defteri içerisinde yazılı kritik buglarda var hiçbirinizin ruhu duymadı bunlar varken düzeltilirkende ruhunuz duymadı :)
Notlarınız mükemmel :) titan kalkan 9a geçiyor fakat oran biraz düşük ve yeni silahlara göre savunmada biraz zayıf karekter kalkanları daha iyi daha önce ss ile bildirmiştim.

Düzelttim onu geçen hafta tabi duyurusu yapılmadı, %5 di +9 a geçerken yüzde onu %45 e yükselttik tamamen dalgınlık kaynaklı bir olay :) +7 den +8 e %50 +8den +9a %45 olması gerekirken 4 konulmamış 5 olmuş kafa bu kafa :)
Konuyla alakasız arkadaşlara

Bu benim çalışırken kullandığım not defteri, oyun içerisinde kim neyi yazıyor bağırmaktan okunur not alınır kontrol edilir ve işleme alınır. Ekstra yeni güncellemeler içinde planlama yapılır ve güncelleme için hazırlanırız.

Oyuncu olmak ne güzel şey

Konu Sahibine

Bu tip öneriler yol haritamızda ve planımızda var, Elym2 budur rüyada görmek isteyen arkadaşlara buradan saygılar ve sevgiler gönderiyorum.

Oyuncu alırım bir dal

Not defteri içerisinde yazılı kritik buglarda var hiçbirinizin ruhu duymadı bunlar varken düzeltilirkende ruhunuz duymadı :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri