Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ben şuan oyuna giremiyorum ch leri ... gösteriyor tekrar indirip kurdum yine ... gösteriyor neden acaba ?
Arkadaşlar ben şuan oyuna giremiyorum ch leri ... gösteriyor tekrar indirip kurdum yine ... gösteriyor neden acaba ?
Bakımda oyun
Bakımda oyun
bakıma alınacagı belirtilmemiş . bakım ne kadar sürer ve ayrıca bir yenilik var mı ?
Konu amacını yine kaybediyor eğer böyle iki taraflı söz dalaşına devam ederseniz konuyu kapatmak zorunda bırakacaksınız bilginize
Tartışmalı mesajlar silinmiştir
Tartışmalı mesajlar silinmiştir
Son düzenleme:
@erdemaa;
Adam hırsız dedi ben öyle bişey demedim diyor konu açıp okursan anlarsin erdem şimdi ana bacı yapiyor evet böyle kişilıksız insanlar forumda oyunda toplumda yeri olmaz ve şunu diyim kendi bişey sanan bir kişilik laf atinca iyi ama küfürsüz bir şekilde laf yince ana bacı yapar neyse böyle insanlarin ailesi terbiye vermemiş onu şuçlamam ailesini şuçlarim...
Adam hırsız dedi ben öyle bişey demedim diyor konu açıp okursan anlarsin erdem şimdi ana bacı yapiyor evet böyle kişilıksız insanlar forumda oyunda toplumda yeri olmaz ve şunu diyim kendi bişey sanan bir kişilik laf atinca iyi ama küfürsüz bir şekilde laf yince ana bacı yapar neyse böyle insanlarin ailesi terbiye vermemiş onu şuçlamam ailesini şuçlarim...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)