shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Slkroada %70 girme çüzümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 516

turkmmo

Level 1
Gold Üye
Konular
31,034
Online süresi
5m 10s
Reaksiyon Skoru
208
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 9 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
719
MmoLira
40
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaşlar bu konu daha önce verildiyse sizden özür dilerim...

öncelikle bazı arkadaşlar bu siteyi biliyor olabilir bazıları inanmaya bilir bazıları hack olduğunu düşünebilir ama bende bi kaç denemeden sonra alıyor en fazla 5 dk da nese şimdi

w w w . r e v 6 . c o m (boşlukları silin) girin ana sayfanın aşağısında server list var force resfesh deyin hangi serverdaysanız bakın o sayı deiştiği an(silkroad açık ve code ekranında kodlar yazılıp confirme daha tıklanmıcak şekilde bekleyecek) o sayı deiştiği an sizde alt tab yapıp entara basın başkaları server trafic yerse sizi oyuna alıcaktır şanş işi de olabilir hız işide seçim siz kalmış

NOT: Alıntı değildirrr :D

bnım arkadasın taktiği ama ben hep deniyorum almıyor :D

yhaa sen rev6 ya kaç kere baktın server kapasiteleri değişiyor doğru ama 3502 3506 falan oluyor yani 3500 ün altına düşmüyo taktik maktik yok varsa pren tekte girersin yoksa işin şansa kalmış dua et belki girersin ben kaç kişi biliyorum kafede 1 saatlik masa actırıyo süre bitene kadar oyuna giremiyor yemişim taktiğini herkes metin2 oynasın amq en azından girme sıkıntısı yok D:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri