HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
KARDEŞim teşekküler kurmusun bize sunmussum ama size güvendik 100 online kastık demage sorunu var swnin sqlu faland egıssem de olmadı bi türlü bide loncaya exp bağışlayınca - ye iniyor BANA Bİ YARDIM EDERMISIN NASIL ÇÖZCEM BU SORUNLARI
GÜNCEL TUTALIM LÜTFEN
GÜNCEL TUTALIM LÜTFEN
KARDEŞim teşekküler kurmusun bize sunmussum ama size güvendik 100 online kastık demage sorunu var swnin sqlu faland egıssem de olmadı bi türlü bide loncaya exp bağışlayınca - ye iniyor BANA Bİ YARDIM EDERMISIN NASIL ÇÖZCEM BU SORUNLARI
GÜNCEL TUTALIM LÜTFEN
dmage sorunu yoktur.Bİzzat ben denedim Loncalara gelince bağışlayınca - lere iniyor ama sonradan levle atlıyor onun çözümü ise /usr/game/share deki gamenin değişmesiyle olur fakat değişirseniz 10-12 tane diffa tmanız gerekir benim atttığım difflerden
GÜNCEL TUTALIM LÜTFEN
Karekter Damegesimi Silahmı Ne Tur Damege Sorunu Oldugunu Soylersen İnternnetten Araştırıp Yapmaya Clşcam ..
dmage sorunu yoktur.Bİzzat ben denedim Loncalara gelince bağışlayınca - lere iniyor ama sonradan levle atlıyor onun çözümü ise /usr/game/share deki gamenin değişmesiyle olur fakat değişirseniz 10-12 tane diffa tmanız gerekir benim atttığım difflerden
Yeni Hic Bir Dame Sorunu Lonca Sorunu Yok Dıosun ..
Yeni Hic Bir Dame Sorunu Lonca Sorunu Yok Dıosun ..
Lonca Sorunu var v1dede vardı ama Dmage Sorunu YOk.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)