BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Utku Kalender V2 Server Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan utkukalender
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 362
  • Görüntüleme Görüntüleme 54K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

KARDEŞim teşekküler kurmusun bize sunmussum ama size güvendik 100 online kastık demage sorunu var swnin sqlu faland egıssem de olmadı bi türlü bide loncaya exp bağışlayınca - ye iniyor BANA Bİ YARDIM EDERMISIN NASIL ÇÖZCEM BU SORUNLARI

GÜNCEL TUTALIM LÜTFEN

KARDEŞim teşekküler kurmusun bize sunmussum ama size güvendik 100 online kastık demage sorunu var swnin sqlu faland egıssem de olmadı bi türlü bide loncaya exp bağışlayınca - ye iniyor BANA Bİ YARDIM EDERMISIN NASIL ÇÖZCEM BU SORUNLARI

GÜNCEL TUTALIM LÜTFEN

dmage sorunu yoktur.Bİzzat ben denedim Loncalara gelince bağışlayınca - lere iniyor ama sonradan levle atlıyor onun çözümü ise /usr/game/share deki gamenin değişmesiyle olur fakat değişirseniz 10-12 tane diffa tmanız gerekir benim atttığım difflerden

GÜNCEL TUTALIM LÜTFEN

Karekter Damegesimi Silahmı Ne Tur Damege Sorunu Oldugunu Soylersen İnternnetten Araştırıp Yapmaya Clşcam ..

dmage sorunu yoktur.Bİzzat ben denedim Loncalara gelince bağışlayınca - lere iniyor ama sonradan levle atlıyor onun çözümü ise /usr/game/share deki gamenin değişmesiyle olur fakat değişirseniz 10-12 tane diffa tmanız gerekir benim atttığım difflerden

Yeni Hic Bir Dame Sorunu Lonca Sorunu Yok Dıosun ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri