HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bakın ben sizi suçlamadım fark ettiyseniz isim vermiyorum o o yaptı demiyorum. Ben kendi başıma geleni söylüyorum size
Aynı Şeyi Banada Yaptı Kendisi 3 Kişi Olarak Geliyor "Grathy--Team55--LibertyBelle"
Bende Artık Bunun Yapılmasından Hoşlanmadığımdan Dolayı Kendi Loncamdan ;
MrMemur--naJ3ermudur Gibi Arkadaşlarımı Çağırıp Onlara Karşı Koymaya Çalışmıştım.
Ve Aynı Gün İçinde Kaya Saatlerinde CH1 Kestiğimde Bana "Bu senin son kayan olacak!" Yazdı
Bende Tabi Hırslanıp CH1-CH2-CH4-CH6 Yı Kestim CH6 Boss larını Keserken "1-1 Ci Grathy iş başında
"
Team55-Grathy-LibertyBelle Adlı Çarlarla Bana Dalmaya Başladılar
Ne Beklersiniz Full Canavar İtemlerim Takılıyken Her Çara Karşı Savunmam 0-10 Arasıyken 3 Çarada Karşı Koyabilecek Değilim
Eni Sonu Beni Kestiler Ben Ancak Bunu Yapabileceklerini Düşünüyorum Ayrıca Bunlar Hiç Ban Yemiyor Nedense ?
Bende Artık Bunun Yapılmasından Hoşlanmadığımdan Dolayı Kendi Loncamdan ;
MrMemur--naJ3ermudur Gibi Arkadaşlarımı Çağırıp Onlara Karşı Koymaya Çalışmıştım.
Ve Aynı Gün İçinde Kaya Saatlerinde CH1 Kestiğimde Bana "Bu senin son kayan olacak!" Yazdı

Bende Tabi Hırslanıp CH1-CH2-CH4-CH6 Yı Kestim CH6 Boss larını Keserken "1-1 Ci Grathy iş başında
"Team55-Grathy-LibertyBelle Adlı Çarlarla Bana Dalmaya Başladılar

Ne Beklersiniz Full Canavar İtemlerim Takılıyken Her Çara Karşı Savunmam 0-10 Arasıyken 3 Çarada Karşı Koyabilecek Değilim

Eni Sonu Beni Kestiler Ben Ancak Bunu Yapabileceklerini Düşünüyorum Ayrıca Bunlar Hiç Ban Yemiyor Nedense ?