Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ACIT - Oyun sonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AACIT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Çaça kendine iyi bak hayatında başarılar.

3 senelik oyun hayatımın sonuna gelmiş bulunmaktayım. Sizlere uzun uzun yazmak isterdim ama o sizin narin gözlerinize yazık. Oyunda üzdüğüm kalbini kırdığım kim varsa affetsin. Bu baş düşmanlarımda olsa onlardan özür dilemeyi bir borç bilirim. Sonuçta hepimiz insanız. Bir takım oyun hırsımızdan dolayı kavga gürültü olmuş olabilir. Ama ben hepsini unuttum. Kendime adeta yeni bembeyaz sayfa açtım. Düşmanlarım artık beni düşman olarak görmesinler. Ben agresifliğimi yitirdim. Daima dost aradım belkide oyun hırsımdan dolayı dost kaybettim. Oyunda kalsın onlar. Yüzümüz ak , boynumuz dik olsun. Hepiniz benim için değerlisiniz. 3 senemi bu oyuna adamış biri olarak düşman olarak kalmayalım. Kimin üzerimde hakkım varsa helal olsun. Birdaha başı gelmeyecek bir oyun için sizlere veda ediyorum. Kendinize iyi bakın , hakkınızı helal edin :)

Reelde başarılar , Yolun açık olsun.

3 senelik oyun hayatımın sonuna gelmiş bulunmaktayım. Sizlere uzun uzun yazmak isterdim ama o sizin narin gözlerinize yazık. Oyunda üzdüğüm kalbini kırdığım kim varsa affetsin. Bu baş düşmanlarımda olsa onlardan özür dilemeyi bir borç bilirim. Sonuçta hepimiz insanız. Bir takım oyun hırsımızdan dolayı kavga gürültü olmuş olabilir. Ama ben hepsini unuttum. Kendime adeta yeni bembeyaz sayfa açtım. Düşmanlarım artık beni düşman olarak görmesinler. Ben agresifliğimi yitirdim. Daima dost aradım belkide oyun hırsımdan dolayı dost kaybettim. Oyunda kalsın onlar. Yüzümüz ak , boynumuz dik olsun. Hepiniz benim için değerlisiniz. 3 senemi bu oyuna adamış biri olarak düşman olarak kalmayalım. Kimin üzerimde hakkım varsa helal olsun. Birdaha başı gelmeyecek bir oyun için sizlere veda ediyorum. Kendinize iyi bakın , hakkınızı helal edin :)

Hakkım varsa helal olsun kardeşim yolun açık olsun. Oyunda değer verdiğim ender insanlardan birisin benim için yerin hep ayrı unutma bizi arada uğra kanka :D

Yolun açık olsun Çağatay ne kadar oyun hayatımız boyunca kavga gürültü içinde olsak da sonuç olarak aynı davaları güdüyorduk selametle kal :)

Hayatında başarılar çaça kendine iyi bak .)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri