- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
3 senelik oyun hayatımın sonuna gelmiş bulunmaktayım. Sizlere uzun uzun yazmak isterdim ama o sizin narin gözlerinize yazık. Oyunda üzdüğüm kalbini kırdığım kim varsa affetsin. Bu baş düşmanlarımda olsa onlardan özür dilemeyi bir borç bilirim. Sonuçta hepimiz insanız. Bir takım oyun hırsımızdan dolayı kavga gürültü olmuş olabilir. Ama ben hepsini unuttum. Kendime adeta yeni bembeyaz sayfa açtım. Düşmanlarım artık beni düşman olarak görmesinler. Ben agresifliğimi yitirdim. Daima dost aradım belkide oyun hırsımdan dolayı dost kaybettim. Oyunda kalsın onlar. Yüzümüz ak , boynumuz dik olsun. Hepiniz benim için değerlisiniz. 3 senemi bu oyuna adamış biri olarak düşman olarak kalmayalım. Kimin üzerimde hakkım varsa helal olsun. Birdaha başı gelmeyecek bir oyun için sizlere veda ediyorum. Kendinize iyi bakın , hakkınızı helal edin 

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 3,161
- Online süresi
- 8m 6s
- Reaksiyon Skoru
- 206
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- -66
- DevLira
- 0
3 senelik oyun hayatımın sonuna gelmiş bulunmaktayım. Sizlere uzun uzun yazmak isterdim ama o sizin narin gözlerinize yazık. Oyunda üzdüğüm kalbini kırdığım kim varsa affetsin. Bu baş düşmanlarımda olsa onlardan özür dilemeyi bir borç bilirim. Sonuçta hepimiz insanız. Bir takım oyun hırsımızdan dolayı kavga gürültü olmuş olabilir. Ama ben hepsini unuttum. Kendime adeta yeni bembeyaz sayfa açtım. Düşmanlarım artık beni düşman olarak görmesinler. Ben agresifliğimi yitirdim. Daima dost aradım belkide oyun hırsımdan dolayı dost kaybettim. Oyunda kalsın onlar. Yüzümüz ak , boynumuz dik olsun. Hepiniz benim için değerlisiniz. 3 senemi bu oyuna adamış biri olarak düşman olarak kalmayalım. Kimin üzerimde hakkım varsa helal olsun. Birdaha başı gelmeyecek bir oyun için sizlere veda ediyorum. Kendinize iyi bakın , hakkınızı helal edin
Fazla tanımasam da Reelde başarılar kendine iyi bak
- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Reelde başarılar Cağatay3 senelik oyun hayatımın sonuna gelmiş bulunmaktayım. Sizlere uzun uzun yazmak isterdim ama o sizin narin gözlerinize yazık. Oyunda üzdüğüm kalbini kırdığım kim varsa affetsin. Bu baş düşmanlarımda olsa onlardan özür dilemeyi bir borç bilirim. Sonuçta hepimiz insanız. Bir takım oyun hırsımızdan dolayı kavga gürültü olmuş olabilir. Ama ben hepsini unuttum. Kendime adeta yeni bembeyaz sayfa açtım. Düşmanlarım artık beni düşman olarak görmesinler. Ben agresifliğimi yitirdim. Daima dost aradım belkide oyun hırsımdan dolayı dost kaybettim. Oyunda kalsın onlar. Yüzümüz ak , boynumuz dik olsun. Hepiniz benim için değerlisiniz. 3 senemi bu oyuna adamış biri olarak düşman olarak kalmayalım. Kimin üzerimde hakkım varsa helal olsun. Birdaha başı gelmeyecek bir oyun için sizlere veda ediyorum. Kendinize iyi bakın , hakkınızı helal edin
:f52::f52::f52::f52::f52:Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)