HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
net gidip geliyor komşusu temizlik yapıyormuş adam nasıl kabule bassın kerim sen de heeeeeeee
Hahahah boşver bu adamı zaten zırhın ederi +800 t ymiş Kendisi hata yaptı sende biliyorsun şimdi bana satmış olsa bunu öğrendiğim anda gider bi 400t lik item verirdim zararını karşılardım neyse konu daha fazla uzamasın
Tamam ne kadarda item onun özgürlükte onun olsada insanın sinirleri bozulmuyor değil. Okurken bile sinirlendim 

Hahahah boşver bu adamı zaten zırhın ederi +800 t ymiş Kendisi hata yaptı sende biliyorsun şimdi bana satmış olsa bunu öğrendiğim anda gider bi 400t lik item verirdim zararını karşılardım neyse konu daha fazla uzamasın
Kerim 500promil çarı Senyorkatil ve SoLoveLy çarlarına ait
ona göre alışveriş yaparsın.Kerim 500promil çarı Senyorkatil ve SoLoveLy çarlarına aitona göre alışveriş yaparsın.
Tamamdır sağolasın ya olan bizim paragöz arkadaşımıza oldu zırhın ederini bilmiyordum zaten bilsem 500PromiL e falan kaç eder diye sormazdım ki
onun bile resmi var ama buraya koymadım beni tanıyan tanıyor zaten okadar büyük zararları karşılıyorum oyun bu icabında- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)