mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

500PromiL - Lordkinross

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Buenos Aires
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

net gidip geliyor komşusu temizlik yapıyormuş adam nasıl kabule bassın kerim sen de heeeeeeee

Hahahah boşver bu adamı zaten zırhın ederi +800 t ymiş Kendisi hata yaptı sende biliyorsun şimdi bana satmış olsa bunu öğrendiğim anda gider bi 400t lik item verirdim zararını karşılardım neyse konu daha fazla uzamasın

Hahahah boşver bu adamı zaten zırhın ederi +800 t ymiş Kendisi hata yaptı sende biliyorsun şimdi bana satmış olsa bunu öğrendiğim anda gider bi 400t lik item verirdim zararını karşılardım neyse konu daha fazla uzamasın

Kerim 500promil çarı Senyorkatil ve SoLoveLy çarlarına ait ;) ona göre alışveriş yaparsın.

Kerim 500promil çarı Senyorkatil ve SoLoveLy çarlarına ait ;) ona göre alışveriş yaparsın.

Tamamdır sağolasın ya olan bizim paragöz arkadaşımıza oldu zırhın ederini bilmiyordum zaten bilsem 500PromiL e falan kaç eder diye sormazdım ki :D onun bile resmi var ama buraya koymadım beni tanıyan tanıyor zaten okadar büyük zararları karşılıyorum oyun bu icabında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri