HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
500PromiL i yıkamıyosunuz adamın açıgını arıyosunuz bırakın bu işleri beyler![]()
500PromiL kim ki
Öncelikle şunu söyliyim ; Ticaretten anlayan birisi gelebilecek en yüksek teklife verir. Aleyhine anlamıyorsa zaten fiyat yükseltmeden anlaşırsınız.
Konuşmalardaki tek yanlışın çocukça konuşmalar olmasıdır. Olgun bir insan bu şekilde konuşmaz. Şimdi sen bu çocuğa item ve para kadar önemli bişey yoktur onun için diyorsunda niye bir oyun için sinirlenipte hakaret ediyorsun? Para düşkünüyse düşkünüdür iteminin kıymetini biliyor. Bu davranışlar karşısında sen niye alınıp karşılık veriyosun?
Konuşmalardaki tek yanlışın çocukça konuşmalar olmasıdır. Olgun bir insan bu şekilde konuşmaz. Şimdi sen bu çocuğa item ve para kadar önemli bişey yoktur onun için diyorsunda niye bir oyun için sinirlenipte hakaret ediyorsun? Para düşkünüyse düşkünüdür iteminin kıymetini biliyor. Bu davranışlar karşısında sen niye alınıp karşılık veriyosun?
Öncelikle şunu söyliyim ; Ticaretten anlayan birisi gelebilecek en yüksek teklife verir. Aleyhine anlamıyorsa zaten fiyat yükseltmeden anlaşırsınız.
Sinirleniyorum sinirlenmemek elde değil yarım saat kırk dakika oyaladı zaten en sonda da yaptığını görürsünüz lag oldu falan filan kabule basıyorum ama gitmiyor en sonda kırmızı 1 başta bekle dedi itemi sattı zaten ben bu yaptığına sinirleniyorum 40 tane yalan söylüyor
500PromiL e gelince onuda tam çözemedim alıcağımı söyledim ona zaten ben ticaretle uğraşırken 375t teklif vermiş dedim onada ben alıcam zırhı biliyorsun Zaten sen alıcağın için sonradan ona sat dedim dedi bana o fotoğrafta elimde duruyor ama koymadım buraya en son oyundan çıktı gitti tam çözemedim onuda.
Son düzenleme:
Kardeşim Lordkrinoss banada PM aatıp sordu sen miydin a7 + 350 veren
ben 400e bırak dedim 394 felan veriyolar dedi bende ver gitsin dedim 3-5 kişiye danışmış vazgeçmiş.
ben 400e bırak dedim 394 felan veriyolar dedi bende ver gitsin dedim 3-5 kişiye danışmış vazgeçmiş.Kardeşim Lordkrinoss banada PM aatıp sordu sen miydin a7 + 350 verenben 400e bırak dedim 394 felan veriyolar dedi bende ver gitsin dedim 3-5 kişiye danışmış vazgeçmiş.
zırhı sattımı satmadımı bilmiyorum hiçbir fikrim yok ama bana sattım dedi yani sattığını düşünüyorum ya hayır mesele o değil ayıptır iteminin kıymetini bilmekle alakası yok AACIT ondan bahsetmiş ama hiçbir alakası yok bu bildiğin oyuna kapılmak oyun için yaşamaktır
Zaten bu 500PromiL in yapmaya çalıştığı suçuda gizlemez neyse benim diyiceğim bu kadar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)