DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

500PromiL - Lordkinross

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Buenos Aires
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Karşımıza bu ve bunun gibi onlarca olay çıktı buraya koymaya gerek yok. Adamında dediği gibi item onun istediğine satar ve seninlede pazarlıj yapıp en yüksek fiyata satmaya çalışmış yalan söylediği belli ama ticarette huy böyle.

KardeŞ ben 4-5 kİŞİye daniŞdim acit'ede daniŞdm ÇoiĞu adam ben olsam 600 den aŞaĞi vermem dedİ banada Çok para lazim saĞlam bİ kolye alicam sen 375 + a7 verdn adam 394t nakİt verİm dedİ bende ona verdm İtem benim İtemİm İstersem 600 700t ye satarim İstersem 100t ye satarim bu senİ İlgİlendİrmez bana para gÖz İtem gÖz dİosun ama asil sen İtem gÖzsÜn bİ zirh İÇİn yaptiklarina bak allah aŞkina deĞdİmİ yanİ Şİmdİ İtemİn gerİ geldİmİ beni kÖtÜlÜosun
snn zirhin olsa bİ adam 100t verse dİĞerİde getİr 200t verİm dese koŞa koŞa 200t ye verİrsİn o yzden fazla konuŞmİcaksin..mİlletİn İtemİne de kariŞmİcaksin

KardeŞ ben 4-5 kİŞİye daniŞdim acit'ede daniŞdm ÇoiĞu adam ben olsam 600 den aŞaĞi vermem dedİ banada Çok para lazim saĞlam bİ kolye alicam sen 375 + a7 verdn adam 394t nakİt verİm dedİ bende ona verdm İtem benim İtemİm İstersem 600 700t ye satarim İstersem 100t ye satarim bu senİ İlgİlendİrmez bana para gÖz İtem gÖz dİosun ama asil sen İtem gÖzsÜn bİ zirh İÇİn yaptiklarina bak allah aŞkina deĞdİmİ yanİ Şİmdİ İtemİn gerİ geldİmİ beni kÖtÜlÜosun
snn zirhin olsa bİ adam 100t verse dİĞerİde getİr 200t verİm dese koŞa koŞa 200t ye verİrsİn o yzden fazla konuŞmİcaksin..mİlletİn İtemİne de kariŞmİcaksin
Zırhı gördükten sonra şaman olmak istedim. Eğer şaman oynuyor olsaydım 1 bint yi gözden çıkarırdım.

Ticaret Esnasında böyle birşey yapmam ben hele 15-20t için hiç yapmam 1-2 gün teklif alırım sonra en yüksek kim vermişse ona satarım ama senin gibi ticaret esnasında yok bu kadar geldi yok şu kadar geldi diye bir şey asla yapmam açık arttırma değil ki bu sen ne yapmaya çalışıyorsun eğer açık arttırma gibi şeylere hevesliysen git okulunu oku

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri