HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kerim 500promil çarı Senyorkatil ve SoLoveLy çarlarına aitona göre alışveriş yaparsın.
Bunu bende aklima yazdım...
Kerim sana notum ; adam etik olmayan bir ticaret yaparak nitelikli dolandiricilik yapmış ne yazikki hukuksal boyutta nitelikli dolandiricilik cezai işlem gerektirmiyor halbuki gerek real hayat gerek ise sanal alemde nitelikli dolandiricilik hakkında insanlar bilinçlenmeli diye düşünülerek bu sistem suç olarak kabul edilmiyor. Fakat bu bir ayıptır, ayıbın üstü kapanmaz gerekli nicklerle biraz bizde uğraşalimki yanıt olsun..
Lütfen bu notum bütün forum ve elym2 toplumuna etik olmayan davranışlardan kaçının.. ticaretin bile adabı vardır.. Kim etik olmayan davranışlara başvurursa gerek yöneticiler insiyatif kullanır, gerek ise elym2 bir kesim oyuncuları olarak bu tür dolandırıcılıkları görmezden gelmeyiz..
500PromiL diyonuz adam taşşaklı adam![]()
Sen bu konuyu aylar sonra canlandır.. Ben oyunda görürsem hakkını veririm onun
Bunu canlandırmani anlayamadim...Zamanında yönetimdeyken polemikten kaçmak için susmak zorunda kaldigim konulardan biri oldugu için şimdi içimi döktüm

Son düzenleme:
500PromiL i yıkamıyosunuz adamın açıgını arıyosunuz bırakın bu işleri beyler![]()
500PromiL kim ki
Bu Konu Açılalı 3 ay sonra tam 1 yıl olacak. Güncellemeyin ya geçen senenin konusunu
))
))- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)