kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

ışınlanma questi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan talha4ddd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 595

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhabalar özel ışınlanma questlerine ihtiyacım var eventler için tüm krallıklar için ortak ayninanda kullanılabilen mapler var mesela soğan dağı yongbi çölü gibi bana lazim olanı ise boş olan mapler event map gibi bu maplerij bir araya toplanmış hali lazım quest olarak sol tarafta dursa güzel olur yada ışınlanma yüzüğünde yer alabilir. Daha kurmadiğim için hatırlamıyorum sanırım tüzükte diğer diye bir kısım vardı o kısma eklenebilir ama nasıl yapılır bilmiyorum yardim bekliyorum

doğrusu oyle bi yüzük servere yüklemiştim. ox eventi -ws mapı vs. ama arşivlerimi dolaştım bulamadım :)

Neyse şu bizim paramızı alan ve hesabımızısilen bilişjmden parayı geri alamazsak yasal işlem başlatmayı bile planliyorum adama ödeme yaptık panel vermedi 4 gün boyunca sonra hesabımızı sildi ve bilişjmden istifa etti nasıl işse artik bi bilişjmden alıyoruz gayet kaliteli gözüküyor 2 uyrde sv çokuyor birinden alıyoruz hesabmizi siliyor

:) valla bence buyukweb iyilerden

Öyle gözüküyor ama vergi levhası yok sanırım neastro bilişimi deneyeceğiz gibi au bilişim ile görüşmelere PC te geçebilsem devam edeceğim ödeme kanıtı var ama hizmet alırken 4. Gün hesap siliniyor ayni zamanda turkmmo konularida kapatılıyor oysa gayet iyi izlenim vermişlerdi parayı alamazsam karalamaada yaparım tib e şikayet ederim tüketici birliklerine de başvururum 20 TL vs lafını mı yapıyorsun diyenler de olacaktır amaç 20 TL değil başkalarına aynısının yaşanmasını önlemek ben başvirmam başkası başvurmaSa nasıl hakkımızı arayacaz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri