Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Photoshop ile kolayca resmimize sis efekti verebilirsiniz benim kullanıcağım resime
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
- Videolu Anlatım -
(720p HD)
- Resimli Anlatım -
Kullanıcağımız resmi photshop ile açalım ve yeni bir layer (katman) oluşturup adını 'Sis' yapalım.
Daha sonra Dikdörtgen Aracını alarak resmimizin her tarafını seçelim.
Daha sonra ise Filtre > Görüntü Oluştur > Bulutlar diyerek bulut efektini resme uyguluyoruz.
Son olarak ise Opaklık değerini %50 gibi bir sayıya indiriyoruz kendinizce düzenleme yapabilirsiniz bu değerde.
- Önce -
- Sonra -
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ulaşabilirsiniz.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
- Videolu Anlatım -
(720p HD)
- Resimli Anlatım -
Kullanıcağımız resmi photshop ile açalım ve yeni bir layer (katman) oluşturup adını 'Sis' yapalım.
Daha sonra ise Filtre > Görüntü Oluştur > Bulutlar diyerek bulut efektini resme uyguluyoruz.
Son olarak ise Opaklık değerini %50 gibi bir sayıya indiriyoruz kendinizce düzenleme yapabilirsiniz bu değerde.
- Önce -
- Sonra -
Photoshop ile kolayca resmimize sis efekti verebilirsiniz benim kullanıcağım resimeLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.ulaşabilirsiniz.
â¬â¬â¬â¬â¬â¬â¬â¬â¬â¬â¬à®Û©ÛÛ©à®â¬â¬â¬â¬â¬â¬â¬â¬â¬â¬â¬
- Videolu Anlatım -
(720p HD)
â¬â¬â¬â¬â¬â¬â¬â¬â¬â¬â¬à®Û©ÛÛ©à®â¬â¬â¬â¬â¬â¬â¬â¬â¬â¬â¬
- Resimli Anlatım -
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Önce -
![]()
- Sonra -
![]()
Teşekkürler volkan reyiz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)