Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Photoshop ile Dragan Efekti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VolkanParlak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 778

VolkanParlak

Level 19
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
3,473
Çözüm
1
Online süresi
1h 53m
Reaksiyon Skoru
395
Altın Konu
2
TM Yaşı
13 Yıl 6 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
324
MmoLira
-516
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Dragan’ın mükemmel tekniğini Photoshop ile birkaç adımda hazırlamak mümkün, bu konuda Dragan efektini 4 adımda tamamlayacağız.

Ben üzerinde çalışmak için Al Pacino’nun fotoğrafını kullanıyorum.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
- Videolu Anlatım -
(720p HD)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
- Yazılı ve Resimli Anlatım -

Adım 1 : İlk olarak Image > Adjustments > Levels (CTRL+L) alanına gidip 15-1-170 değerinde bir ayar yapıyoruz.

2ibz.png

Adım 2 : Şimdi ise Image > Adjustments > Hue/Saturation (CTRL+U) alanına gidip Saturation değerini -40 olarak ayarlıyoruz.

p5h9.png

Adım 3 : Sırada Image > Adjustments > Curves (CTRL+M) var. Bu alana gidip aşağıdakine benzer bir ayar yapıyoruz.

4y1h.png

Adım 4 : Üzerinde çalıştığımız layerı sağ tıklayıp Duplicate Layer (CTRL+J) diyoruz, yeni oluşan layerı seçtikten sonra Filter > Other > High Pass alanına gidip 10 radius değerinde bir efekt uyguluyoruz.

2eac.png

An itibariyle efektimiz hazır fakat fotoğrafınızda ışık patlamaları olursa yapabileceğiniz bir seçenek daha var, Burn Tool (o) sayesinde beyaza yakın ışık patlamalarını azaltabilirsiniz, ayrıca yüz hatlarını belirginleştirmek için'de Burn Tool kullanılabilir.

avzt.jpg

Paylaşım için teşekkürler...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri