- Konular
- 3,473
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1h 53m
- Reaksiyon Skoru
- 395
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 324
- MmoLira
- -516
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Draganın mükemmel tekniğini Photoshop ile birkaç adımda hazırlamak mümkün, bu konuda Dragan efektini 4 adımda tamamlayacağız.
Ben üzerinde çalışmak için Al Pacinonun fotoğrafını kullanıyorum.
Adım 1 : İlk olarak Image > Adjustments > Levels (CTRL+L) alanına gidip 15-1-170 değerinde bir ayar yapıyoruz.
Adım 2 : Şimdi ise Image > Adjustments > Hue/Saturation (CTRL+U) alanına gidip Saturation değerini -40 olarak ayarlıyoruz.
Adım 3 : Sırada Image > Adjustments > Curves (CTRL+M) var. Bu alana gidip aşağıdakine benzer bir ayar yapıyoruz.
Adım 4 : Üzerinde çalıştığımız layerı sağ tıklayıp Duplicate Layer (CTRL+J) diyoruz, yeni oluşan layerı seçtikten sonra Filter > Other > High Pass alanına gidip 10 radius değerinde bir efekt uyguluyoruz.
An itibariyle efektimiz hazır fakat fotoğrafınızda ışık patlamaları olursa yapabileceğiniz bir seçenek daha var, Burn Tool (o) sayesinde beyaza yakın ışık patlamalarını azaltabilirsiniz, ayrıca yüz hatlarını belirginleştirmek için'de Burn Tool kullanılabilir.
Ben üzerinde çalışmak için Al Pacinonun fotoğrafını kullanıyorum.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
- Videolu Anlatım -
(720p HD)
- Yazılı ve Resimli Anlatım -
- Videolu Anlatım -
(720p HD)
- Yazılı ve Resimli Anlatım -
Adım 1 : İlk olarak Image > Adjustments > Levels (CTRL+L) alanına gidip 15-1-170 değerinde bir ayar yapıyoruz.
Adım 4 : Üzerinde çalıştığımız layerı sağ tıklayıp Duplicate Layer (CTRL+J) diyoruz, yeni oluşan layerı seçtikten sonra Filter > Other > High Pass alanına gidip 10 radius değerinde bir efekt uyguluyoruz.