Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Metin2 Hacker Arkadlar Lütfen Bakn

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 408

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

beyler uzun zamandır siteyi takip ediyorum.çok gzl bir site.özellikle metin2 hacleriyle ilgili çok ayrıntılı yer verilmiş.bnm bu hacklerle ilgili bir kaç sorum olacak ve cvplayanlari şimdiden çok çok teşekkür ediyorum.Geçelim sorulara:
1-)Metin2 botlarında oyunda adam yalnızda space basıyor.yani olduğu yerde kılıç sallayıp bir kaç adım atıyor.yani bu kılıç darbeleri kurda domuza gelicekte öldürcek.bu botların hayvanı veya düşmanı bulup öldürmesi gibi versionları yok mudur?
2-)birde auto balık toplama botunda herşeyi yapıorum botu çalıştırıorum.bot çalıştıktan sonra kendi avlamaya başlıo güzel ancak balık geldiğinde balığı çekmiyor ve alta yemi kaybettiniz diyor.bunu ben mi yanlış yapıyorum yoksa program mı hatalı?
3-)birde ben yakamozda char açmak istiorum ancak sitede bir sürü char açmama ramen hiç bir üyeliğim ykamoza girmiyor girerken BLOCK_LOGİN hatası alıyorum.Yakamozda nasıl char alabilirim?(eğer soru uygun yerde değilse çok özürdilerim)
4-)Birde otomatik eşya,yang vb. toplama botunu açtığımızda hepimizin bildiği gibi yazamıyoruz.bu sorunu düzeltmek için bir yöntem var mı?
5-)forumdaki bazı konu başlıklarında yang ve exp hack ile ilgili çeşitli konu başlıkları var.ancak bazı üyeler yang ve exp hack kesinlikle kaldırılmıştır böle hackler yoktur diyor.yang ve exp hack var mıdır yok mudur?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri