Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

105 lvl silahları.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DjSelimm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

105 lvl silahları

• Dönüşsün

• Dönüşmesin sebebiyle yazın.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
oyuna herkes öyle para yatırmıyor yatıranlar
var evet ama böyle aman aman da değil zaten 105 silahlarını oyundan T ile
satın almakta mümkün dönüşüm ve nesne markette olmadığı için fiyatları biraz
pahalı açıkcası anlıyıcağın oyuna para yatırmadan sağlam olan birçok kişi var
ikinci olarak herkesde beta silahı olmaz zaten siz saçmalıyorsunuz bundan 2 sene önce
topu topu toplasan millette 40 tane 95 lik silahı vardı 350 oyuncu arasından ozaman kimse rahatsızda değildi.
Ya sanki görende oyunda 3-5 kişide beta silah varda diğer kişilerde yok sanıyorsun.Oyunda rekabet olmadıktan sonra
beta silahları olsa ne olacak ?
Ben şahsen bi kişide 40 tane 95 lvl silahı olanı görmedim.Kanıtınız varsa sunun.

Zaten adaleti çayırda çimende bulamazsın.
Adil oyun istiyorsan emek verirsin t ile alırsın. Para kasmak kolay. Bu arada para yatırarak güçlü çar elde edemezsin
. Öyle kolay iş değil sağlam çar dizmek.
Para kasmak zor mu dedik ? Para yatırarak güçlü çar dizersin gider 200 lira yatırıp hepsiyle efsun nesnesi çekip
satarsın.Tanesi 2.5 t en az. 3 tden sattığını düşün 600 t eder.600 tye dizersin çar niye dizilmiyormuş ? parayı yatıran
dizer çarını hemde çok kolay.Yalansa yalande.
Saçmalık herkeste runik flan olacak
Yüksek lvlerde ki oyuncuların elinde ki silahlar ne acaba onu söylede bilelim

Son düzenleme:
kardeşim kb ama beta iyi vuruyo ama cif yarı bi rivu var bnde adam runikle bana 2 k vuruyor bn o adama 5 k dan aşşa atmıorum herşey silah deiil iç olmadıktan sonra

Ya sanki görende oyunda 3-5 kişide beta silah varda diğer kişilerde yok sanıyorsun.Oyunda rekabet olmadıktan sonra
beta silahları olsa ne olacak ?
Ben şahsen bi kişide 40 tane 95 lvl silahı olanı görmedim.Kanıtınız varsa sunun.

Para kasmak zor mu dedik ? Para yatırarak güçlü çar dizersin gider 200 lira yatırıp hepsiyle efsun nesnesi çekip
satarsın.Tanesi 2.5 t en az. 3 tden sattığını düşün 600 t eder.600 tye dizersin çar niye dizilmiyormuş ? parayı yatıran
dizer çarını hemde çok kolay.Yalansa yalande.

Yüksek lvlerde ki oyuncuların elinde ki silahlar ne acaba onu söylede bilelim

kendi kısmım adına konuşuyorum yanlış anlamışın 350 kişiden 40 ında 95 lik silah vardı

Ek olarak neden sürekli kendini düşünüyorsun sen istiyorsun diye herşey olucak değil ozaman nesne market kapansın türkay da oyundan kazancım yok diye serverı kapatsın sizde rahat edin türlü türlü şeyler çıkartıyorsunuz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri