noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

105 lvl silahları.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DjSelimm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

105 lvl silahları

• Dönüşsün

• Dönüşmesin sebebiyle yazın.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Tamam kardeş siz haklısınız.Çok iyi biliyorsunuz oyunu .

Çok biliyorsunuz diye bir dava yok. Ben şu zamana kadar M2-TR / ElyM2 serverına 1 kuruş yatırmamış adamım ticaretten elime ne 95 ( 105 ) silahları geçti. Kafanı kullan şu devirde 200T yapmak senin 4 gününü almaz, tabi oyunu biliyorsan.

Ely3 serverı emek ve editsiz server olduğu için 105 lvl silahları nesne markette koyulmaması gerektiğini düşünüyorum.
Ayrıcada oyuna ilk geldiğinde 95 lvl silahı olan dönüştürme şanşı vardı şimdi kimsede böyle bi şanş yok.
Ya en kötü 150 t civarı para veripte beş element runik filan alır yada Markette gelince parayı basan alıcak bu diğer emek veren oyuncular için kötü bi uygulama. Bence 105 lvl silahları dönüşmeli .Benim gibi bi sürü oyunda böyle düşünen
oyuncu var .Evet benim fikrim bu.Sizinde fikirleriniz görelim ely3 oyuncuları :cool:

sen şimdi diyosunki adamların 50 TL'den fazla bi paraya aldığı şeyi sen bedava olsun diyosun öğlemi ?

sen şimdi diyosunki adamların 50 TL'den fazla bi paraya aldığı şeyi sen bedava olsun diyosun öğlemi ?

Ben bedava olsun mu diyorum ? dönüşsün diyorum ayrıcada.Herkesin kafasına silah dayayıp oyuna para yatıracaksın demiyor türkay .
Ben diyorum ki dönüşsün fakat zor olarak dönüşsün + basması zor olsun filan.Siz halen diyorsunuz yok o şu parayı
vermişte onlara yazık olurmuş.

Ben bedava olsun mu diyorum ? dönüşsün diyorum ayrıcada.Herkesin kafasına silah dayayıp oyuna para yatıracaksın demiyor türkay .
Ben diyorum ki dönüşsün fakat zor olarak dönüşsün + basması zor olsun filan.Siz halen diyorsunuz yok o şu parayı
vermişte onlara yazık olurmuş.
Gel Deneyelim Millet En az 10 saat oynuyo günde 2 kere + basar nasıl zor olcak +1 e geçerken hiçbişey +2 ye hiçbişey +3 1 levi 1 sembol 3 not 3 monokl öglemi olcak ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri