HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben kendimi mi düşünüyorum ilginç ?kendi kısmım adına konuşuyorum yanlış anlamışın 350 kişiden 40 ında 95 lik silah vardı
Ek olarak neden sürekli kendini düşünüyorsun sen istiyorsun diye herşey olucak değil ozaman nesne market kapansın türkay da oyundan kazancım yok diye serverı kapatsın sizde rahat edin türlü türlü şeyler çıkartıyorsunuz
Nesne markette gelirse çok şaçma olur betalar.Parayı yatıran alıcaken düşük fiyatla runiki 150 tye okutur ne güzel sistem
Ben kendimi mi düşünüyorum ilginç ?Nesne markette gelirse çok şaçma olur betalar.Parayı yatıran alıcak
en düşük fiyatla runiki 150 tye okutur ne güzel sistem
sistem tabi güzel arkadaşım emek server burası sen hala anlamıyorsun 150t olması gerek zaten herkes alamasın sen diyorsun herkes item yapsın rekabet olsun herkes içinde öyle serverlara vslik server deniyor istersen sana o konudada yardımcı olabilirim ? harbiden ilginç adamlarsınız anlamıyorum oyuna beta gelirsede zaten milletin türlü türlü taktikleri var onlarla basıcak piyasa dahada batıcak hiç gereği yok
Son düzenleme:
Zaten şuan ki silahlar eskiden nesne marketten çekilmiş silahlar. 50 kristallik silahı efsunuyla 60tye satan vardı. Nesne markete gelince itemlerin fiyatı düşecek. Şuan silah az fiyat çok. Silah çoğalırsa fiyat azalır. Eğer dönüşüm gelirse çok fazlalaşır. O zaman fiyat çok düşer. 600t ile sağlam çar dizmek çok kolay değil. Size göre sağlam kimine göre envanterinde bulunan para. Yani markete gelince fiyat yükselmez emin ol. Eski düzene geri döner. Bazı insanlar elindeki itemleri bulunmaz hint kumaşı sanıyor ve abartılı fiyatlar söylüyor. Bunlara takılmamak gerek. Sana kalsa nesne market kapatılsın Türkay hayrına oyunu devam ettirsin. Varsa öyle server oraya gitmeni öneririm.
Böyle birşey olması gereksiz. Zamanında para verip oyuna 95 lv silahlarını kazandıran oyuncuların paralarını hiçe saymaktır bu.
Tamam sen burası emek serverı herkes para yatırmak zorunda değil fikriyle oynuyor olabilirsin ancak para yatırana da saygın olması lazım. Madem burası emek serverı o emeğin 2 katını ver git 150-200T'den al istediğin betayı. Şu yazdıklarını okusan sende bir anlam çıkaramazsın pek fazla.
Beta dönüşümleri editli serverlarda var neden? Adamlar sadece para ile oyunu oynadıklarından onlar için bir uğraş olsun diye. Bence konusunun açılması bile saçmalık.
Tamam sen burası emek serverı herkes para yatırmak zorunda değil fikriyle oynuyor olabilirsin ancak para yatırana da saygın olması lazım. Madem burası emek serverı o emeğin 2 katını ver git 150-200T'den al istediğin betayı. Şu yazdıklarını okusan sende bir anlam çıkaramazsın pek fazla.
Beta dönüşümleri editli serverlarda var neden? Adamlar sadece para ile oyunu oynadıklarından onlar için bir uğraş olsun diye. Bence konusunun açılması bile saçmalık.
Böyle birşey olması gereksiz. Zamanında para verip oyuna 95 lv silahlarını kazandıran oyuncuların paralarını hiçe saymaktır bu.
Tamam kardeş siz haklısınız.Çok iyi biliyorsunuz oyunu .
Sana mı sorucam hangi pwp serverda oynayıp oynamayacağımı ? sen kim oluyorsunda bana bu lafı diyorsun ?Zaten şuan ki silahlar eskiden nesne marketten çekilmiş silahlar. 50 kristallik silahı efsunuyla 60tye satan vardı. Nesne markete gelince itemlerin fiyatı düşecek. Şuan silah az fiyat çok. Silah çoğalırsa fiyat azalır. Eğer dönüşüm gelirse çok fazlalaşır. O zaman fiyat çok düşer. 600t ile sağlam çar dizmek çok kolay değil. Size göre sağlam kimine göre envanterinde bulunan para. Yani markete gelince fiyat yükselmez emin ol. Eski düzene geri döner. Bazı insanlar elindeki itemleri bulunmaz hint kumaşı sanıyor ve abartılı fiyatlar söylüyor. Bunlara takılmamak gerek. Sana kalsa nesne market kapatılsın Türkay hayrına oyunu devam ettirsin. Varsa öyle server oraya gitmeni öneririm.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)